Gondíková skončila na prášcích: Může za to Langmajer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gondíková skončila na prášcích: Může za to Langmajer!

Adéla a Jiří
Adéla a Jiří (Facebook)

Herečka Adéla Gondíková (48) dlouho odolávala, ale nakonec tomu podlehla. Její manžel, oblíbený herec Jiří Langmajer (56), požívá každé ráno mraky prášků. Některé jsou na předpis od lékaře, ale jiné si ordinuje sám. A právě to teď začala dělat i Adéla!

Před šesti lety byl Jiří Langmajer na dně, prožíval těžké deprese. Díky antidepresivům a návštěvám psychologa se ale jeho život obrátil k lepšímu. Jistý kredit za to dává i své manželce. „Zachránila mě moje žena Adéla,“ pěl na ni chválu v jednom z rozhovorů pro časopis Aha! pro ženy. Od té doby nenechává nic náhodě a bere všechny předepsané léky. Navíc přidal i nejrůznější doplňky stravy, které jsou pro jeho tělo prospěšné.

Adéla Gondíková: Jirka by do toho nešel, ale 100 tisíc by ho nakonec zlomilo

Video se připravuje ...

Gondíková se jakýmkoliv práškům snažila vyhýbat a zdraví si chtěla udržet především vyváženou stravou a pohybem. Nakonec ale podlehla. Na svém profilu na sociálních sítích sdílela fotku, na které drží hrst prášků a nezapomněla fanoušky ochudit o popisek: „A už jsem chycena. Už zobu taky,“ přiznala se herečka.

Prozradila také, jaké funkce mají jednotlivé pilulky. „Dvě tmavé, které beru, jsou pro ženy v mém věku. Asi kolem přechodu. Ta oranžová je vitamín C, ty průhledný dlouhý jsou jedna omega-3 a druhá pupalka. Ta je prý také na přechod. A to malý kulatý je na vlasy,“ zakončila Adéla.

Adéla Gondíková a Ondřej Urban: Nová soutěž o chlapské výkonnosti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.