Gondíkové drsné NE! Proč odmítla dítě s Langmajerem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gondíkové drsné NE! Proč odmítla dítě s Langmajerem

Langmajer se svěřil do rukou odborníků dobrovolně.
Langmajer se svěřil do rukou odborníků dobrovolně. (profimedia.cz)

Proč si Adéla Gondíková (50) s Jiřím Langmajerem (57) nepořídili společné miminko? Herečka má v této věci naprosté jasno a je ráda, že k tomu nedošlo!

„Myslím, že by bylo hrozně rozmazlené, že je dobře, že ho nemáme. Dopadlo by to špatně. Ale takto jsme nad tím nepřemýšleli. Nejdřív jsme plnili sen naší dceři a nepřemýšleli jsme nad tím, že by to pro nás měla být taková náhražka. Ale tady je aspoň vidět, jak by to špatně dopadlo," vysvětluje Adéla Gondíková nemožnost mít společného potomka s Jiřím Langmajerem a následnou koupi psa pro svou dceru Nelu.

„Dali jsme na doporučení Jany Paulové, která už těch retrívrů měla hodně. Maybe jsme si přivezli z Královských teras. Jana mi radila, ať si vybereme štěně, které je nejlínější, které tam jen leží a o nikoho se nezajímá, to bude nejklidnější. Domů jsme si ale přivezli neuvěřitelné šídlo. Všichni nám říkali, že do dvou let se to zklidní. Je jí 3,5 a zatím se nic nezklidnilo. Ale je to největší zlato. Vždycky říkám Jirkovi, že nás vůbec neposlouchá a on mi odpoví, že je s ní aspoň pr*el," směje se herečka na iGlanc.cz.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.