Langmajer skončil na psychiatrii kvůli Gondíkové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Langmajer skončil na psychiatrii kvůli Gondíkové

Langmajer se svěřil do rukou odborníků dobrovolně.
Langmajer se svěřil do rukou odborníků dobrovolně. (profimedia.cz)

Herec Jiří Langmajer (57) žije po boku své manželky Adély Gondíkové (50) už několik let. Kdysi býval miláčkem žen, ale žádná ho nepřiměla k tomu se usadit. Tou osudovou byla až Adéla. Ta ho navíc dotlačila k ráznému kroku – nastoupit do psychiatrické léčebny.

Langmajer už před časem přiznal, že byl závislý a měl problém. „Dlouhá léta jsem trpěl závislostí na prášcích na spaní. S tím mám problém celý život,“ svěřil se před lety herec v rozhovoru pro Instinkt. Nedávno se ale o své závislosti rozpovídal víc, a to konkrétně na premiéře filmu Co je ti? Nic. Jedná se o dokument, který pojednává o současném stavu dětské psychiatrie a vznikl ve spolupráci s nadací Kapkou naděje Venduly Pizingerové (51).

Jiří Langmajer si maminku odvezl z hospicu domů.

Video se připravuje ...

„Tys mě, Vendulo, inspirovala, protože jsi mluvila nejen o tom, že jste vybudovali něco v Motole, kolik to stálo, ale že jste to dělali s láskou a ta je v mém životě vlastně nejzásadnější, ta řídila moje kroky, přesto že už nejsem dítě, na psychiatrii, kterou jsem navštívil, z toho důvodu, že jsem měl někoho rád a že jsem o ni nechtěl přijít,“ pronesl Jiří pro Super.cz. Osobou, o kterou nechtěl přijít, byla právě jeho milovaná Adéla.

„A protože jsem na tu psychiatrii šel, to znamená, že jsem vyhrál sám nad sebou ten boj, a nechal jsem si pomoct, tak dneska žiju, celkem bych řekl, život zalitý sluncem s mojí nádhernou ženou, ale kdyby to tak nebylo, tak si myslím, že bychom spolu už nebyli,“ dodal jedním dechem Langmajer, který se dokázal se svou závislostí poprat. Zdá se, že dokument se ho velmi dotknul a otevřel rány z minulosti.

Strachem Nacafe: Jiří Langmajer - premiový rozhovor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Celebrity-chachacha
11. 10. 2023 • 20:16

...10 let.

Celebrity-chachacha
11. 10. 2023 • 20:15

Chodit 20 let k psychiatrovi znamená, že úspěch se nedostavil.
To už je třeba hledat lepšího doktora.

doktormediciny
11. 10. 2023 • 19:15

Cely clenek se da konzumovat takj na 50 procent.Ono kdyz ukonci lecbu a nebude spat, nebude mit vyhrano/Dle meho nazoru/

Ghostbuster4866
10. 10. 2023 • 20:01

Zdarec vespolek
Jirka chodí shodou okolností ke stejnému psychiatrovi v Říčanech jako já..Je to velice známá a uznávaná kapacita . Když jsem k němu začal chodit tak sem se divil že mne vzal když nejsu celebrita.A musím uznat že je fakt dobrej doktor .Chodím k němu už deset let

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.