Nahé fotky Gondíkové a Benešové: Lucie mě oholila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nahé fotky Gondíkové a Benešové: Lucie mě oholila!

Adéla Gondíková a Lucie Benešová jsou kamarádky
Adéla Gondíková a Lucie Benešová jsou kamarádky (Profimedia)

Kdo by to do nich řekl! Spolužačky z konzervatoře Adéla Gondíková (50) a Lucie Benešová (49) jsou pěkné dračice. V devadesátkách si sexy herečky mohli chlapi vyvěsit do garáže a kochat se pohledem na jejich nahé fotografie! Až teď prozradily, proč svolily k nafocení hanbatých fotek do pánských magazínů.

Jedna platila za šedou myš a druhá za sexbombu, kterou chtěl do postele dostat i moderátor Aleš Háma (50). V archivu ale mají obě dvě pořádně lechtivé snímky. Jako první našla odvahu svléknout se před objektivem Lucie Benešová alias Róza ze Slunečné a nahá se v roce 1993 objevilav listopadovém měsíčníku Playboy.

Syn v šoku

„Byla jsem přemlouvaná fotografem Jaroslavem Šimandlem. Říkala jsem, že to je hanbatý, že s tím nemůžu mít nic společnýho. A on mi řekl, že přijde den, kdy se tím ještě budu vytahovat,“ zavzpomínala Lucie. „To mi přišlo naprosto absurdní. Ale ten den nadešel nedávno,“ přiznala herečka. „Našla jsem ten Playboy na půdě a hodila ho před sedmnáctiletého syna na stůl a koukej. Říkal: Ty vole, mami!“ smála se v talkshow 7 Pádů Honzy Dědka, kde byla s Adélou Gondíkovou. A ta má překvapivě s focením aktů také zkušenosti.

Lucie Benešová: Jak pokračuje stavba její roubenky?

Video se připravuje ...

Lehké ženy?

 „Já jsem jí to trošku záviděla. Tak jsem šla do něčeho tvrdšího,“ vtipkovala Gondíková. „Já se vůbec nelíčila. Byla jsem bezpudrová, přírodní, chlupatá s knírem. Ona mě oholila,“ nadsadila Gondíková s humorem sobě vlastním. V únoru 2000 se tedy objevila nahá v časopisu Penthouse, který byl svým obsahem odvážnější než Playboy. „Ty nemáš na sobě nic, já mám alespoň tričko,“ dělala si z Adély legraci Lucie. „To bylo kvůli rozhovoru, samozřejmě. Ten časopis má úroveň,“ hájila se manželka Jiřího Langmajera (57). „Já tam mám taky určitě rozhovor,“ vrátila jí to obratem Benešová. „No to nevím,“ smála se Adéla s tím, že to teď vypadá, že jsou lehké ženy odjakživa. „Ona byla známá, mně nikdo nechtěl. Já jsem byla známá až potom,“ vysvětlila moderátorka, proč do toho svlékání šla první Lucie. „To už zase nikdo nechtěl mně,“ uzavřela špičkování manželka Tomáše Matonohy (52). Co ještě na sebe prozradily, sledujte dnes večer od 21.35 hod. na Primě.

Adéla Gondíková: O napojení s bratrem, Langmajerovi i slávě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.