Benešová zapátrala v archivu: Jako malá mořská víla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Benešová zapátrala v archivu: Jako malá mořská víla!

Lucie Benešová zveřejnila snímky z mládí
Lucie Benešová zveřejnila snímky z mládí (Foto Aha! – R. Matějková, Instagram, ara)

Za našich mladejch let bejval svět jako květ, jako by si říkala Lucie Benešová (49). Herečka se ponořila do vzpomínání a zalovila ve starých fotoalbech.

Vždycky byla krásná a zamlada se nebála před kamerou ani odhodit oblečení. Teď se ale herečka s fanoušky podělila i o snímky ze soukromého archivu. „Něco pro zahřátí v dnešní mrazivý den. Náhodný nález v domácích albech, ale o to víc radostný. Kolik myslíte, že mi je?“ nechala Lucie Benešová hádat fanoušky a připojila fotografii, na které pózuje u moře v italské Kalábrii.

„Foceno před týdnem?“ narážel jeden z komentujících na fakt, že Lucie prakticky nestárne! Odpověď přišla vzápětí. „Na minulé fotce (západ slunce) mi je 27 let a vám, kteří jste tipovali správně (nebylo vás moc) srdečně gratulujeme! Jo a těm, kteří jste psali, že minulá fotka je stará jeden den, posílám obr pusu,“ vzkázala Lucie a hned nechala hádat znovu! Tentokrát u fotografie, na které se se svou blond hřívou sklání v bikinách. Tak schválně – kolik byste Lucce tipnuli vy?

Lucie Benešová s dcerou: Oblékla se jako z Addamsovy rodiny!

Video se připravuje ...

Divoženky po třiceti letech

Nedávno se Lucie pochlubila i starým snímkem s Adélou Gondíkovou (50) a připojila podobnou fotografii ze současnosti. „Divoženky po třiceti letech. Jo, jo, zažily jsme toho hodně a ještě zažijeme! Za třicet let vložíme další fotku, to budete koukat!“ slíbila všem Benešová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.