Lucie Benešová dohrála: Utajené problémy v soukromí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Benešová dohrála: Utajené problémy v soukromí?

Lucie Benešová a Tomáš Matonoha
Lucie Benešová a Tomáš Matonoha (Profimedia)

Půvabnou herečku Lucii Benešovou (49) můžeme znát ze seriálu Slunečná, Co ste hasiči nebo Vinaři. Teď ji ale nějaký čas na televizních obrazovkách vídat nebudeme. S herectvím totiž skončila.

Lucie si před lety v Jizerských horách koupila pozemek s roubenkou. S manželem Tomášem Matonohou (52) si ji zrekonstruovali k obrazu svému a pojmenovali ji Beneška. To ale blondýnce nestačilo. Rozhodla se pořídit si další pozemek o kousek dál a předělává tam další stavbu!

Lucie Benešová: Jak pokračuje stavba její roubenky?

Video se připravuje ...

Právě proto Lucii nezbývá čas na herectví a musela se ho vzdát. „Teď půl roku, až do léta jsem si od hraní dala volno. Denně jsem na stavbě… A musím říct, že je to makačka,“ přiznala Benešová pro Blesk.cz. V renovacích roubenek se očividně našla. Tak uvidíme, zda se na televizní obrazovky v budoucnu vůbec vrátí.

Lucie Benešová si staví sen! Ale bez manžela Matonohy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
31. 1. 2024 • 12:48

platit ale musí všichni, že???? koukat nemusí ůplatit ANO! demokracie po česku!!!

miroslava13
31. 1. 2024 • 12:45

a pak se říká chudá jak herec!!! Kupuje další pozemek a staví další barák??? Proč nám to cpete?

9876543
26. 1. 2024 • 21:28

Co bych kvůli vám vyhazoval televizi? Mně nevadí platit, ale vadí mi za co platím..To se musí do budoucna napravit havloidko.
Brát něco na narvi?...to by se vám hodilo, aby vás rozežrané komedianty nikdo nekritizoval, schvaloval ty vaše dotace a tučný prebendy vyplácené ve všech tv., a ještě čuměl otupěle na ty hovadiny, dobré tak pro slaboduché vašeho druhu.
Jen blbec namísto argumentace, převede celý dialog namísto na vyvracení argumentů,na urážky a sprostý popis nicku....ten článek není o mně !!
Douč se gramatiku...

travina
26. 1. 2024 • 20:49

Proboha, vy jste fakt nenormální, potřebujete něco na nervy, jinak vám praskne cévka Já na TV moc nekoukám, ale nevím, proč bych měla všechno hanit. Jsou lidé, kterým to vyhovuje a je každého věc, na co kouká! Navíc asi neumíte číst, když můžete říci, že já jsem soudruh Ano, doba je jinde a proto tam žádné filmy a hovadiny, co se dávali za komančů nechceme!!!!!!! Když vám to tak vadí a nekoukáte na nic, tak vyhoďte televizi z okna a nemusíte nic platit Je mi vás líto, život máte asi pěkně hnusnej a vyžíváte se akorát nadáváním na diskuzi. Sbohem!!!!!

9876543
26. 1. 2024 • 19:20

Nechte těch drzostí, kdo je dnes proti čemukoli, třeba i protěžovaným komediantům, tak hned je naladěn na Rusko??
Ale mně jde o veřejnoprávní ČT., tu si musíme povinně platit !! a tam nechci žádné výpotky od darmožroutů komediantů,s těmi všemi hloupými scénáristy, a ještě kvalita příšerná, stačí jen upoutávky všech těch hovadin.
Ano za m.r. to právě bylo také jen o komediantech, těch seriálů, inscenací..tak nemelte blbosti, doba je úplně jinde . Vy právě budete soudruh. , když na těch ubohostech lpíte.
Neposílejte nikoho na jiné kanály, znova opakuji, platím si jen českou televizi,..a chci tam vidět jen kvalitu a ne samé nekonečné hloupé sra*čky..
.Vy komedianti rádi cestujete do destinací, kam se člověk pracující z finančních důvodů nedostane...Vy všichni "umělci "jo
Jedna a ne jen jedna vaše kolegyně , na dotaz řekla, že nesleduje filmy, myslím Voříšková..ale nejen ona..ani tam kde sama hraje, radši si něco přečte nebo cestuje..
To mi co máme rádi opravdu kulturu, chceme také vidět, jiné odlišné kulturnosti, exotiku......
Takže ti inteligentnější mezi vámi..dobře ví, čím zdejší ubožáky krmíte.
Vypadá to že zde fízlujete a bráníte neohroženost, nesnesete proto kritičnost.. všech dotací, a tučných plateb ze všech televizí zde.. jak už jsem napsala, debilních kravin.
Líbilo by se mně, kdyby někdo našel z politiků odvahu, a zrušil na nějaký delší čas, ty vaše lidušky,..nebo jak se všechny ty cvokárny pro komedianty jmenují,,,to by se mně opravdu líbilo, a nejen mně soudruhu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.