Schyluje se k bouři? Agáta veřejně o Soukupových záletech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Schyluje se k bouři? Agáta veřejně o Soukupových záletech

Jak dvě hrdličky. Jen se Jaromír nesmí podívat na jinou ženu
Jak dvě hrdličky. Jen se Jaromír nesmí podívat na jinou ženu (Profimedia)

Netrvalo dlouho a už se objevují první problémy! A ne ledajaké! Došlo totiž na nevěru a jak se ukázalo, Agáta (37) a Jaromír (53) mají na zálety svého protějšku docela jiný názor. 

Hanychová se staví ostře proti podvádění. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby blíže nepřiblížila, co už je pro ni za hranou. V nové talk show na Barranově Soukupovi vytkla i pohledy uštědřené cizím dámám, případně jejich zhodnocení. „Pro mě je nevěra, už když se na někoho podíváš, jako třeba dneska. Řekl jsi, že to bude smutné, až holky přestanou nosit sukně, to už je nevěra,“ řekla nekompromisně. 

Agáta se Soukupem na premiéře Jana Žižky: Jáklovu premiéru vyměnili za svou

Video se připravuje ...

Její striktní metr je patrně pozůstatkem špatných zkušeností. Podobná ji totiž potkala s partnerem Mirkem Dopitou, s nímž má syna Kryšpína (11). „Já jsem se snažila a bylo to pro mě opravdu těžké. Snažila jsem se čtyři měsíce, ale odpustit jsem mu nedokázala. Je to prostě zrada,“ přiznala.

To Jaromír má na nevěru očividně jiný názor. Jak sám řekl, nevěry svým ex odpustil. Možná to prý ale bylo proto, že se o tom dozvěděl až poté, co už s dotyčnými netvořil pár. Že by ale ženy přestal hodnotit a vyhověl Agátě v jejím přání, přesto neslíbil...

Jaromír Soukup o svatbě s Agátou: Plánujeme budoucnost se vším, co může přinést

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
illenne
14. 9. 2022 • 13:17

Když si Jaromír Soukup myslí, že nemá na víc, je to jeho problém. Ona se ho bude držet, protože je velmi bohatý, on to bude vše snášet, jen proto, že má mladší . Jeho předešlé partnerky, ty byly skutečně na úrovni, nebyly vulgární, měly vkus a nepotřebovaly navázané vlasy.

Marta Kubíková
13. 9. 2022 • 14:30

Už je těch dvou kašparů opravdu dost. Jsou to jen samé hovadiny o jednom blbovi, co má mozek v kalhotách a přezrálé " modelce " co si hraje na malou holčičku ze které má pouze to dětské myšlení.

Uživatel_5339008
13. 9. 2022 • 07:49

Ta než něco plácne...ať si dá radši facku a hraje si na mrtvou.🤣🤣

Alva
12. 9. 2022 • 18:58

Na fotce,jak taťka , neoholený, s dcerou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.