Pyšná máma Veronika Žilková: To je můj fešák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pyšná máma Veronika Žilková: To je můj fešák!

Vincent Navrátil s maminkou Veronikou Žilkovou
Vincent Navrátil s maminkou Veronikou Žilkovou (herminapress.cz)

Ten se ale povedl! Veronika Žilková (60) je na všechny své děti náležitě pyšná. Nyní se herečka pochlubila synem Vincentem (25), který má hezkou tvář a k tomu pořádně vymakané tělo. A jak máma zavtipkovala, geny má i po sousedovi...

Jak se říká, když se rozdávala krása a talent, šel si Vincent přidat. Sympatický mladík nespoléhá jen na svůj vzhled, ale má toho dost i v hlavě! Mimo herectví se totiž věnuje i režii nebo scenáristice. Veronika se vytasila Vincentovou fotkou a předvedla srovnávačku, čí geny se podílely na synově vzhledu. „Mix genů viz další foto. Vypadá jako můj táta, jeho táta a náš soused – to je vtip,“ napsala pyšná máma ke třem snímkům.

Syn Žilkové Vincent Navrátil slavil mámy 60: Drahej dárek umí dát každej blbec!

Video se připravuje ...

Na prvním je namakaný Vincent s pohledem hollywoodského svůdníka. Druhá fotka patří Veroničině tatínkovi, známému hudebnímu pedagogovi Václavu Žilkovi (†82) a na poslední je Vincentův otec. Stavař Marek Navrátil (†55) byl druhým manželem Veroniky Žilkové a kromě Vincenta s ním má Veronika ještě Cyrila (33). Synův talent si bohužel táta příliš neužil, roku 2016 podlehl mozkové mrtvici.

Sexy embryoložka

Kdo by se snad chtěl pokoušet o Vincentovo srdce a tělo, má ale smůlu! Bezmála už tři roky randí sympatický fešák s krásnou blondýnkou Anetou. A že to není jen ozdoba po jeho boku a mladí milenci si mají o čem povídat, svědčí fakt, že Vincentova vyvolená je povoláním embryoložka.

Syn Žilkové Vincent natočil seriál: »Rozeštval« jím sestru Agátu se 6. partnerem od rozvodu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.