Svatba Tvrdíkovy dcery odložena: RAKOVINA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svatba Tvrdíkovy dcery odložena: RAKOVINA!

Jana s tatínkem, exministrem a fotbalovým bossem Jaroslavem Tvrdíkem.
Jana s tatínkem, exministrem a fotbalovým bossem Jaroslavem Tvrdíkem. (Koláž BLESKsport)

Na finále prestižní modelingové soutěže Elite Model Look, které se letos konalo v Praze, nesměli chybět čeští zástupci z řad vítězů, mezi nimiž byla i dcera fotbalového bosse Jana Tvrdíková (21). Ta se mimo jiné rozpovídala o své svatbě, kterou bylo nutné odložit…

Ačkoli je ve šťastném vztahu s fotbalistou Ondřejem Kolářem (27), který zpečetí svatbou, na finále Elite Model Look dorazila modelka Jana Tvrdíková se svými kamarádkami. Vzhledem k tomu, že termín svatby museli odložit, začalo se spekulovat nad tím, zda je mezi nimi vše v pořádku.

Modelka Jana Tvrdíková bez zraněného gólmana Slavie: Po covidu se ztrácí před očima!

Video se připravuje ...

„Přijít nemohl, ale jinak datum svatby už máme. Uvidíme, jestli to klapne i s místem. Doufejme, že se svatba podaří ještě letos. Tatínek mě samozřejmě povede k oltáři,“ ubezpečila Jana redaktora webu Expres.cz.

Termín svatebního dne byli donuceni kvůli zdravotnímu stavu otce Jaroslava Tvrdíka (53) posunout. Okolnosti jsou nyní již naštěstí příznivé. „V současné době je zdráv. Probíhají u něj samozřejmě další vyšetření, jestli se nemoc nešíří a jestli je všechno v pořádku. Ale musím zaťukat, že to teď vypadá všechno v pořádku,“ dodala Jana, která se opět může soustředit na svůj velký den.  

Dcera fotbalového boss Tvrdíka Jana: O svatbě a tátově rakovině!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.