Gólman Slavie Kolář: Jana Tvrdíková řekla Ano! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gólman Slavie Kolář: Jana Tvrdíková řekla Ano!

Brankář Ondřej Kolář se zasnoubil s Janou Tvrdíkovou!
Brankář Ondřej Kolář se zasnoubil s Janou Tvrdíkovou! (Koláž BLESKsport)

Jsou spolu necelý rok, ale už zjistili, že spolu chtějí být celý život. Brankář Slavie Ondřej Kolář (26) se zasnoubil se sympatickou brunetkou Janou (20), dcerou majitele klubu Jaroslava Tvrdíka (53).

Šťastnou novinku oznámili oba současně na svých sociálních sítích. „Řekla »ano«,“ radoval se Ondra, který momentálně kvůli zlomenému žebru nechytá. Ondra a Jana se dali dohromady loni na podzim a byla z toho od začátku obří láska. „Známe se od začátku mého působení ve Slavii. Potkávali jsme se na společných akcích a snad od první chvíle jsme si tykali,“ povídal Kolář na počátku vztahu.

Navíc táta Jarda své dcerce vztah s jedním z jeho hráčů posvětil, a tak nic nebrání nadcházející veselce. „Koli to pojal v duchu tradice, byl požádat o ruku v obleku s květinou a lahví prémiového koňaku. Bylo to pro mne překvapení, dcera ještě studuje vysokou školu a na vdávání má spoustu času. Beru to však jako další milé potvrzení toho, že mu na dceři záleží a myslí to s ní vážně,“ pravil Tvrdík.

Modelka Jana Tvrdíková bez zraněného gólmana Slavie: Po covidu se ztrácí před očima!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.