Zamilovaný Jaromír Soukup: S Agátou máme právo na štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zamilovaný majitel TV Barrandov Jaromír Soukup: S Agátou máme právo na štěstí!

Cukrbliky Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa
Cukrbliky Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa (CNC)

Nový pár českého showbyznysu Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53) si podle všeho kápl do noty. Majitel televize Barrandov jen září a vyjádřil se, že s modelkou si trochu toho štěstí oba zaslouží.

V jednom z jeho mnoha pořadů došlo i na slova o lásce. „Zbourali jsme internety a noviny. Volalo mi snad dvě stě lidí,“ uvedl Jaromír v úvodu pondělního VIP světa. „Jsem rád, že vás můj vztah zajímá, to svědčí o tom, že vám nejsme lhostejní. Pikantnosti se ode mě nedozvíte. Každý má právo na kousek štěstí, včetně mě a Agáty,“ dodal Soukup.

Soukupova ex Tereza Mátlová: Jaromírův vztah s Agátou překvapil i mě!

Video se připravuje ...

Také exmanželka Jakuba Prachaře (38) přiznala, že je už zase šťastná. Ale oproti předchozím vztahům, kdy na sebe řekla víceméně vše, se nyní obrnila hradbou mlčenlivosti. Dále se k novému partnerovi prý už vyjadřovat nebude.



Přečtěte si
pravlast
23. 6. 2022 • 00:34

Si to teda s tím vysavačem konta dokonale užij ty TV hvězdo.A už hledej jaké role a show´s pro ni napíšou tvoji scénáristi..Možná zkuste oba najednou uhrát něco á-la por**no show.To vojetý kolo už a víc nemá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.