Vítová v úzkých, auto půjčené, ale luxus si neodpustí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vítová v úzkých, auto půjčené, ale luxus si neodpustí

Celebrity na zahájení lyžařské sezóny ve Špindlerově mlýně
Celebrity na zahájení lyžařské sezóny ve Špindlerově mlýně (Blesk:Martin Hykl/CZECH NEWS CENTER)

Moderátorka Iveta Vítová (40) se netají tím, že po rozchodu s podnikatelem Jaroslavem Vítem (46) na tom není finančně nejlépe. Snaží se zabezpečit své děti Anetku (10) a Matěje (2), ale v jednom se to zkrátka táhne hůř. Ani v takové náročné situaci si ale neodpustila navštívit zahájení lyžařské sezóny ve Špindlerově Mlýně.

Doprovod jí dělala dcerka Anetka, mladší Matěj zůstal u babičky kvůli nemoci. Dámy si ale lyžovačku náramně užily. I když si Vítová teď musí hlídat, kolik utratí, nechce své děti ošidit o nic, na co byly zvyklé. „To, abychom si dojeli v zimě na víkend nebo jarní prázdniny zalyžovat, zvládneme. Anetka na to byla odmalinka zvyklá a já ji za žádnou cenu nechci ochudit,“ svěřila se moderátorka pro Super.cz.

Moderátorka Novy Iveta Vítová: Rozvod se táhne a mám finanční problémy!

Video se připravuje ...

„Na hory, hezké Vánoce, snad i letní Chorvatsko, budeme mít snad vždycky. Nechci fňukat, jenom mě mrzí, že se věci nedějí tak, jak se měly dít a bylo to domluvené, a jsem trochu v úzkých. Ale ne natolik, abychom si neudělali jednou za čas hezký víkend, i když nebudeme moc utrácet. Nic nám nechybí, bydlet zatím kde máme, auto máme půjčené,“ vysvětlila Vítová. Svými slovy nejspíš narážela na to, že její bývalý manžel ji ani děti nijak finančně nepodporuje, i když dohoda byla jiná.

Moderátorka Novy Vítová o mužích: Už nechci zlobra! Bude další svatba?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
12. 12. 2023 • 20:47

Ale ona žádná samoživitelka není. Je na rodičáku, ale ten má v podstatě už vyčerpaný, jak říkala, takže její hypotéku, jejich živobytí, provoz auta (to mít musí, protože Anetka má každý den nějaký kroužek), platí logicky manžel. To tedy neříkala, ale kdo jiný? A to je vážně tak málo??? Nikdo nevíme, kolik skutečně manžel platí, ale dohadují se už dlouho, a ta věčná póza chudinky je už protivná.
Taky by mohla jít do práce, a dítě do jeslí. Tak jsme žili celkem běžně.
Nebo případně chůvu. Řeči, že by chůvě dala všechno, co by vydělala, neberu vážně. Pokud ano, tak se v tu ránu hlásím.

AHel
12. 12. 2023 • 16:33

Paní by udělala lépe, kdyby držela pusu o chudobě a já nevím co ještě....že jsou na něco děti zvyklé neznamená, že to musí stále mít. Špyndl je drahý jako "prase", to už se vyplatí jet za hranice, kde za stejné peníze je 2x lepší servis. Šla se producírovat do Špindlu, zda by někoho neklofla, je to neetické co říká a co dělá. Všichni vědí, že samoživitelky nemají u nás na růžích ustláno, ale stěžovat si, není řešení, koho zajímá, že má nebo nemá půjčené auto....trapárnice.

Marián Potůček
12. 12. 2023 • 15:12

Ivetka je velmi milá a krásná žena. Jen mě mrzí, že se občas staví do role odložené chudinky jak nemá chudák holka peníze. A pak se ukáže v luxusu za velké peníze.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.