Křížková, Lutovská, Kováčová... Modelky v důchodu zase na mole | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Křížková, Lutovská, Kováčová... Modelky v důchodu zase na mole

Společná fotka ze zákulisí.
Společná fotka ze zákulisí. (Foto pro Aha! – Daniel Šeiner, Instagram)

Mnohé z nich začínaly s modelingem ještě v pubertě. Dnes už jsou v takzvaném modelkovském důchodu. I tak jsou missky Lucie Křížková (39), Iveta Lutovská Vítová (40) či Radka Kocurová (42) stále v kurzu. Že ještě nepatří do starého železa, předvedly teď na jednom mole.

Profesionální dráhu modelek už sice všechny tři dávno pověsily na hřebík, jenže... Právě »důchodkyně« oslovila módní návrhářka Naďa Moravcová, aby v Teplicích na její každoroční charitativní přehlídce předvedly novou kolekci šatů. A rozhodně se bylo na co koukat, ze svého umu nic neztratily. Vedle nich se blýskla i Veronika Chmelířová, ve 36 letech benjamínek akce. „Kolik je ten modelkovský důchod, že bych šla do předčasného,“ ptala se se smíchem o tři roky starší Lucie Křížkové. Novou kolekci předváděla ještě i Kateřina Votavová (36), která se modelingem stále živí...

Lutovská má kopii

„Když jsem ve čtrnácti začínala s modelingem, nikdy by mě nenapadlo, že na mole budu i za dalších šestadvacet let,“ přiznala Lutovská na Instagramu s tím, že ji práce modelky stále baví, i když se jí zhostí už jen výjimečně. I občasné přehlídky však stačily k tomu, aby jimi inspirovala svou dceru Anetu (10). „Letos se mnou byla i Anetka a příští rok už prý chce taky předvádět,“ prozradila.

Další rána pro rozvádějící se Vítovou: Konec na Nově?!

Video se připravuje ...

Křížková s mámou

Dceru s sebou přivedla i další pyšná maminka a bývalá modelka Lucie Křížková. „Po roce na mole. V hledišti moje maminka a Lolinka. Hezké to bylo, tak třeba zas za rok. Modelka v důchodu,“ okomentovala úterní přehlídku moderátorka pořadu Sama doma.

Kováčová ve formě

„Tak jsem si to zase po letech zkusila a zavzpomínala na Miss,“ nechala se slyšet první vicemiss ČR z roku 2003 Klára Kováčová Medková (39), která se i po dvaceti letech může pyšnit perfektní postavou! Není divu, Klára se totiž začala věnovat masážím, díky nimž pomáhá ženám zhubnout.

Iveta Vítová Lutovská: Rozvodová bitva je na spadnutí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Petr Derby
30. 11. 2023 • 10:27

Lutovska je hustej chlap

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.