Moderátorka Lucie Křížková (38): Svobodná máma s dětmi na horách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Moderátorka Lucie Křížková (38): Svobodná máma s dětmi na horách

Koupel ve venkovním bazénu.
Koupel ve venkovním bazénu. (Foto Instagram, ara)

Být sama na dvě děti není jednoduché. Své o tom ví i Lucie Křížková (38), jejíž manžel, jachtař David Křížek (50) si už 20 měsíců odpykává trest za údajné podvody ve vězení. A nějakou chvíli v něm zřejmě ještě pobyde.

Moderátorka Sama doma se ale nevzdává a snaží se dceři Lole (6) a synovi Davidovi (10) tátu vynahradit. Teď spolu vyrazili na jarní prázdniny na hory. „Když jsem je ráno v půl sedmé tahala z postele, netvářili se moc nadšeně,“ svěřila se máma Lucka na sociálních sítích.

Boj o hrad! Babiš útočí, kdo podporuje Pavla? A Křížkovou vydírají kvůli vězení manžela

Video se připravuje ...

„Ale já viděla předpověď a řekla jsem jim, že jestli chtějí mít spokojenou maminku, musí to kousnout,“ dodala. A dobře udělala! Fotka z lanovky na šumavském Špičáku je toho důkazem. Jak by řekli Homolkovi ze slavné filmové trilogie: „To jsou ale panoramata!“



Přečtěte si
AHel
20. 2. 2023 • 12:40

Nevím proč. leze do bulváru, zbytečně si nabíhá!!!! To není pro děti dobré čtení. Ten pán má pravdu, ale žít se musí dál. Bez peněz není, to je vidět. Viděla bych to , aby žila život normálního člověka s dětmi, takových matek, bez chlapa je a radovat se z dětí bez bulváru.Konec

drapas
20. 2. 2023 • 12:03

Milý pane, který kritizujete, že je LK s dětmi na jarních prázdninách na Šumavě,Myslíte, že děti mají trpět několik let za to, co udělal jejich otec?Mohl byste to kritizovat, kdyby jela LK s dětmi do Alp a bydlela v luxusním hotelu,ale Šumava dětem taky dá radostné zimní radovánky.Nebudte zlý a přejte celé rodině prázninový pobyt.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.