Celebrity míří do lavic: Klus s mindrákem, dračice Laurinová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Celebrity míří do lavic: Klus s mindrákem, dračice Laurinová!

Slavné tváře Laurinová, Klus či Ployhar v době, kdy se chystaly do první třídy.
Slavné tváře Laurinová, Klus či Ployhar v době, kdy se chystaly do první třídy.  (FTV Prima)

Začala škola! Některé celebrity včera do školy poprvé odvedly své vlastní děti, jiné aspoň zavzpomínaly na svůj první den ve školních lavicích.

KDYSI

Divoká Laurinová

Ačkoliv diváci znají herečku Sabinu Laurinovou (51) jako blonďatou dlouhovlásku, do první třídy šla s úplně jiným účesem. „Nástup do první třídy byl plný očekávání, byla jsem ostříhaná na kluka a doprovázeli mě rodiče,“ svěřila se herečka, která byla dle svých slov velmi divoké dítě, což ostatně dokazuje i ovázané zápěstí a dva prsty na pravé ruce.

Peštová na kluka

Vlastní fotkou s první školní aktovkou se pochlubila Daniela Peštová (52). „Kolik z vás rodičů si dnes ráno řeklo: Hurá, konečně škola! Pohodový a úspěšný nový školní rok školákům a učitelům pevné nervy,“ popřála všem na svém Instagramu modelka a připojila černobílý snímek, na kterém by ji poznal jen málokdo.

Klus s mindrákem

Nezapomenutelný zážitek na první školní den má zpěvák Tomáš Klus (37), který do první třídy dorazil s velkou modrorůžovou aktovkou! „Mám totiž jenom dva životní mindráky. Na rozlučkový karneval ve školce jsem šel za budík – a druhý mindrák, že jsem do první třídy nastupoval s růžovou aktovkou,“ přiznal dnes již trojnásobný otec.

Tomáš Klus složil pro seriál ZOO písničku KOUZ(L)OO

Video se připravuje ...

Připravený Raditsch

Začátek září byl letos velkou událostí pro bývalého porotce soutěže MasterChef Marka Raditsche (47) a jeho manželku Terezu (32). Do první třídy totiž nastoupila jejich dcera Vanessa (6). „Aktovku už má více než půl roku, dva měsíce před prázdninami jsme měli už i bačkůrky, tak věřím, že jsme opravdu řádně připraveni“, směje se známý šéfkuchař.

... A DNES

Barbie Pecháčková

Sid ze seriálu ZOO by se mezi prvňáčky neztratila ani dnes. Jako by už tehdy Michaela Pecháčková (19) věděla, co nikdy nevyjde z módy. „Měla jsem růžovou aktovku a růžovou sukýnku s bílou košilí,“ zavzpomínala herečka. Ze začátku byla prý ze školy nadšená, to ji ale časem přešlo. „Od katedry jsem se stěhovala do zadních lavic,“ přiznala Michaela.

Dojatá Křížková

Svého syna Davida (11) vedla moderátorka Lucie Křížková (39) do první třídy již před pěti lety, letos už se k bratrovi přidala i jeho mladší sestra Lola (6). „Paní učitelka vypadá sympaticky, tak snad se bude Lole ve škole líbit,“ doufá Křížková, která je šťastná, že může důležitý den sdílet i se svým manželem Davidem (51). Křížka totiž v dubnu po téměř dvou letech podmínečně propustili z vězení.

Pikantní odhalení Sabiny Laurinové: Ráda chodím na nudapláž a koupu se nahá

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.