Vítová úplně na dně: Půjde s dětmi na ulici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vítová úplně na dně: Půjde s dětmi na ulici?

Iveta Vítová má finanční trable
Iveta Vítová má finanční trable (archiv)

Jen co se půvabná moderátorka Iveta Vítová (40) vzpamatovala z odchodu manžela, přilepily se na ni další trable. Dům, na nějž si vzala hypotéku a půjčku, už nezvládá pomalu splácet, v létě jim proto hrozí vystěhování. 

Bydlení si Vítová pro své dvě malé děti zařizovala v době, kdy předpokládala, že jí manžel finančně pomůže. Bývalí partneři však ne a ne najít společnou řeč. Iveta je navíc stále na mateřské dovolené a nemá moc možností, jak si peníze vydělat. 

Další rána pro rozvádějící se Vítovou: Konec na Nově?!

Video se připravuje ...

„Zatím to reálné není. Matýsek ještě není ani školkový. Musela bych si najít chůvu a peníze, které bych vydělala, bych musela dát chůvě. Na Nově mi vyšli vstříc, mám rodičovskou prodlouženou zatím na tři roky,“ vysvětlila pro Super.cz důvody, proč se nemůže zatím vrátit na plný úvazek do zaměstnání. 

Nyní čeká na soud. „Vše je před námi. Není rozhodnuto naprosto nic. Je to na dlouho. Nejsme schopni najít společnou řeč. Už se o to ani nepokoušíme. Snažíme se fungovat jako rodiče, hlavně před dětmi,“ řekla také. Vítová však ani přes nepříznivou situaci neztrácí naději. „Máme bydlení, jsme tam doma. Já budu dělat vše pro to, abych to udržela. Je to strašák. Věřím, že se to vyřeší,“ dodala smířeně. 

Iveta Vítová vyhublá na kost! Nejsem anorektička, tvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
30. 5. 2023 • 07:16

Lutovská po rozchodu prohlásila:
..." já bych teď chtěla mít chlapa, který i uvaří, nakoupí, postará se o děti. Hrozně bych si přála, aby se o mě někdo staral "...

... zapomněla dodat, aby platil hypotéku 🤣🤣🤣

Jana Nováková
27. 5. 2023 • 21:59

Takovejch matek co zůstaly s dvěma dětma samy,je spousta.Někdy je těch dětí i víc.Nó a zvládají to,tak nechápu proč skuhrá.Určitě platí štědrý alimenty a ona může jít do práce!To skuhrání je u těch známejch lidí běžný­.Kram­pol,O­berma­iero­vá jsou stejní.

AHel
26. 5. 2023 • 21:58

Barák jí nepatří, tak nemá, co prodat, co si myslela, zlatokopka, ani mi jí není líto, je nutno přemýšlet a mít vždy záložní plán, jo´modelky!!!!!! Prachů měly a teď ze sebe dělá holý zadek.....že se nestydí. Tak k rodičům a pronajmout 2plus1!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.