Vítová v těžkých problémech: Nevyplaší to její novou lásku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Vítová v těžkých problémech: Nevyplaší to její novou lásku?

Iveta Vítová
Iveta Vítová (Blesk: Martin Hykl Czech News Center)

Krásná moderátorka Iveta Vítová (39) se momentálně rozvádí se svým manželem Jaroslavem Vítem, který jí byl nevěrný s herečkou Dominikou Kratinovou (29). Spolu s dětmi se odstěhovala a dokonce už si stihla najít novou lásku.

Iveta nyní poznává, jakou tíhu nesou na ramenou matky samoživitelky. O děti se stará sama a pochopitelně jim chce dopřát vše, co potřebují. Proto neváhala, vzala si vysokou hypotéku a pořídila řadový domek kousek od jejich bývalého bydliště, aby děti nemusely měnit školu. Teď ji ale svírají obavy. „Mám spoustu dluhů, hypotéku a starostí, teď jsem třeba řešila obrovské zálohy na plyn. Není to úplně jednoduché. Nevím, jestli je reálné to do budoucna udržet, ale udělám všechno pro to, aby to šlo,“ svěřila se Iveta pro Expres.cz.

Iveta Vítová Lutovská

Video se připravuje ...

Naštěstí na to vše není sama. Má vedle sebe někoho, komu se může se vším svěřit. „Je to hezký, je to fajn, ale mluvit o vztahu a příteli je předčasné. Vídáme se, je to hezký, obyčejný bez her a pozlátek. Mám hlavně někoho po boku, kdo je mi oporou," pronesla Vítová pro Super.cz. S novým partnerem se seznámila ve škole své dcery, je to totiž otec jedné z jejích spolužaček.

Moderátorka zatím nechce prozrazovat nic víc, ráda by jejich vztah držela v soukromí. Otázkou je, zda její novou lásku nevyplaší všechen ten humbuk, který teď Iveta musí řešit.

Iveta Vítová vyhublá na kost! Nejsem anorektička, tvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.