Rozvádějící se Vítová šokuje: Mělo se to stát dřív | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvádějící se Vítová šokuje: Mělo se to stát dřív

Iveta Vítová
Iveta Vítová (Blesk: Martin Hykl Czech News Center)

Iveta se od manžela Jaroslava dočkala po 11 letech manželství pořádné kudly do zad. Vyměnil ji totiž za mladší Dominiku Kratinovou (29). S Ivetou má přitom dvě děti, Anetku (9) a Matěje (1). Rozpad jejich manželství vyšel najevo před několika měsíci. Jak Vítová vnímá celou situaci s odstupem času?

„Když to tak vezmu zpětně, tak na tom rozchodu není nic špatného. Je dobře, že mě to vlastně potkalo, a možná se to mělo stát dřív, ale to už je teď jedno. Jsou věci, který jsou daný, a který se prostě dějou, a já jsem za to vlastně ráda,“ svěřila se modelka pro eXtra.cz. „Jen je to teď trošku složitější období, než si to všechno jako sedne, než najdeme nějakou společnou řeč a tak," upřesnila kráska.

Webu Super.cz poté ještě sdělila, že pokud se s manželem na něčem neshodnou nebo bude komunikační problém, bude se muset obrátit na právníky.  

Rozvedený Petr Vágner s partnerkou Silvií: Chystají se spolu na závody!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.