Zpověď Ivety Vítové: Život mne hodně vykolejil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zpověď Ivety Vítové: Život mne hodně vykolejil

Iveta Vítová
Iveta Vítová (Blesk: Martin Hykl Czech News Center)

Česká Miss 2009 Iveta Vítová neměla na začátku roku úplně nejšťastnější vyhlídky. Na prahu čtyřicítky se jí otočil život vzhůru nohama, když ji opustil manžel a ona zůstala sama s dětmi a měla relativně nejistou práci. Je však silnou ženou a skvělou maminkou, která tu je především pro devítiletou Anetku a dvouletého Matěje.

Mnoho jejích příznivců, kteří se vydali do Brna na tradiční veletrhy módy Styl a Kabo byli nadšení, když ji spatřili na mole. V šatech od předních českých návrhářů vypadala jako bohyně a sklidila zasloužený potlesk. Modelingu se věnuje od svých čtrnácti let a její ladná chůze gazely a půvab ji neopustily ani ve čtyřiceti letech a rozhodně stále patří mezi elitní modelky, i když prý nic extra proto nedělá, ale rozhodně i přes veškeré starosti, se stále snaží o sebe adekvátně věku pečovat.

Vítová byla bezesporu jednou z hlavních hvězd letošní Summer Style Fashion Show.

„Se svým věkem jsem vnitřně smířená, ale jak se to blížilo, tak se mi to vůbec nelíbilo,” přiznala Iveta Vítová. „Nechtělo se mi ani nějak moc do oslav, říkala jsem si, že ta čtyřicítka je hrozně ošklivá, a když už vám je čtyřicet, tak už vám vlastně táhne na 50. Říkala jsem si, že tím vlastně končí možnost mít dítě kdybych chtěla, i když neplánuji třetí,” zamýšlela se krásná modelka nad tím, jak přijala zlomový věk pro ženu.

Rozvodová bitva moderátorky Novy Vítové graduje: Jde o děti!

Video se připravuje ...

A jak se dívá krásná modelka do budoucnosti, když už se smířila, že jí dle jejích slov táhne na těch padesát? „Život mne hodně vykolejil, hodně věcí se změnilo, hodně věcí se řešilo, ale myslím si, že nejlepší lék na všechno je čas,” ukončila krátké povídání Iveta Vítová, která momentálně po svých zkušenostech nikomu moc nevěří, i když ví, že to také není správné, ale ví, že je jí vlastně vlastně takto dobře a až se děsí, že se jí to začne líbit a už k sobě nikoho úplně blízko nepustí…

Další rána pro rozvádějící se Vítovou: Konec na Nově?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5584341
24. 8. 2023 • 10:54

Před MISS měla super kluka,pak ho vyměnila za pracháče,tak co čekala jiného.A děti v 50 létech může mít klidně,stejně jak stará Basíková.Není nic lepšího než si dělat vlastní vnoučata.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.