Halle Berryová opět svobodná: Rozvod trval osm let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Halle Berryová opět svobodná: Rozvod trval osm let!

Krásný pár, ale dlouho jim to nevydrželo.
Krásný pár, ale dlouho jim to nevydrželo. (Foto Profimedia.cz)

Až teď, po osmi letech, dotáhla hollywoodská hvězda Halle Berryová do finále rozvod se svým třetím manželem Olivierem Martinezem. S francouzským hercem Olivierem Martinezem (oba 57) podali žádost o rozvod už druhý rok po svatbě, ale vše se pak dlouho táhlo u soudu kvůli sporu o opatrovnictví a alimentům pro jejich syna Macea (9).

Soud rozhodl, že představitelka Kočičí ženy bude platit na syna v přepočtu 180 tisíc korun měsíčně, a tím se jejich rozvodová sága konečně uzavřela. K alimentům musí Halle hradit také synovo školné, školní uniformy a další jeho, převážně sportovní aktivity. Hradit musí také synovo zdravotní pojištění a případné léčebné výlohy, na něž se pojištění nevztahuje. Herečka, jejíž jmění se odhaduje na 90 milionů dolarů (skoro 2 miliardy korun), souhlasila i s tím, že Martinezovi zaplatí poplatky za právníka, které se měly vyšplhat na 55 tisíc dolarů (1,2 milionu korun).

Halle Berry ve filmu Moonfall: Chtěla jsem ho točit kvůli covidu!

Video se připravuje ...

Společné rozhodnutí

Pár, který se vzal v červenci 2013, vydal během rozchodu prohlášení. „S těžkým srdcem oznamujeme, že jsme dospěli k rozhodnutí rozvést se. Pokračujeme s láskou a ústou jeden k druhému a se sdíleným zaměřením na to, abychom dosáhli toho, co je nejlepší pro našeho syna.“

Rozvodová bitva moderátorky Novy Vítové graduje: Jde o děti!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.