Hříšně krásná Halle Berryová (55): Výstřih až k pupíku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Hříšně krásná Halle Berryová (55): Výstřih až k pupíku!

Halle Berry
Halle Berry (Foto Instagram, Profimedia.cz)

Jestli o nějaké hollywoodské herečce lze spolehlivě říct, že s věkem zraje jako víno, je to bezesporu Halle Berryová. Dvojnásobná máma vypadá v 55 letech prostě fantasticky a může si směle dovolit výstřih až k pupíku!

S fantastickou postavou se teď čokoládová kráska blýskla v kombinéze se stříbrnými flitry od značky Amen, kterou sladila s blyštivými šperky Mara Paris. „Život není vždy dokonalý, ale tahle zatracená kombinéza ano!“ vzkázala Berryová bezmála osmi milionům fanouškům, kteří ji sledují na Instagramu. Největší pozornost ale přitahoval zejména její proklatě hluboký dekolt, v němž se jí mezi stále pevnými ňadry pohupoval zlatý krucifix na řetízku. „WOW,“ připsala ke žhavému snímku německá topmodelka Heidi Klumová (48) a přidala emotikon se srdíčky.

Opravuje dům učitelce

Focení Berryové probíhalo v Malibu, kde zrovna dělala promo třetí sézoně seriálu Celebrity IOU od Property Brothers. Známé osobnosti v něm pomáhají rekonstruovat domy běžných lidí. Berryová kupříkladu řešila bydlení své bývalé učitelky ze základky.

Halle Berry ve filmu Moonfall: Chtěla jsem ho točit kvůli covidu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.