Moderátorka Vítová: ROZVOD JI PŘIPRAVÍ O MÍSTO NA NOVĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moderátorka Vítová: ROZVOD JI PŘIPRAVÍ O MÍSTO NA NOVĚ!

Rozvodová bitva Ivety a Jaroslava začne v květnu.
Rozvodová bitva Ivety a Jaroslava začne v květnu. (Foto: Dana Kolářová)

Takový dárek ke čtyřicátinám si Iveta Vítová Lutovská (39) rozhodně nepředstavovala. V květnu, kdy slaví kulatiny, se u soudu začne řešit rozvod s podnikatelem Jaroslavem Vítem (46)! Rozvodová bitva a značně nejistá situace tak může připravit moderátorku o práci na Nově!

Iveta se netají tím, že to rozhodně nebude jednoduché, ale naopak čeká pořádnou rozvodovou bitvu. „Kdybychom byli schopní se domluvit, tak už by vše bylo vyřešené. Čím dál častěji zjišťuji, že vůbec nevím, s kým jsem ty roky žila. Vím, že to bude nepříjemné a bolestivé, ale cítím se silná a jdu do toho,“ svěřila se Aha! Vítová, která se s manželem rozvádí po 11 letech. Vít se totiž zakoukal do Dominiky (30), dcery herce Vladimíra Kratiny (71), která se rovněž rozvádí.

Video se připravuje ...

Stání v květnu

„Věcí, na čem to vázne, je tam hodně, už je to víc než rok a první stání máme v květnu. Moc bych si přála, aby vše už bylo za námi, ale nevidím to na rychlý konec,“ dodala blondýnka, která konečně vypadá odpočatě. Nervové vypětí a strach, jak zvládne péči o dvě malé děti, ji připravily o kila a vypadala jako chodící kostra. Nyní opět kila nabírá díky novému příteli.

Jiný pořad

Vítová je stále na mateřské dovolené a návrat na Novu je v nedohlednu. „Do večerního zpravodajství se už asi nevrátím. Abych odcházela do práce, když dcera přichází ze školy, je nemožné. Chtěla bych se časem domluvit na zkráceném úvazku v jiné relaci,“ překvapila moderátorka, která od roku 2012 uváděla zprávy na Nově. Ty opustila 11. června 2021, když odcházela na mateřskou a na konci července přivedla na svět syna Matěje.

Fajn vztah s vdovcem

„S radostí přiznávám, že přibírám a jsem zpět na své váze. Mám vedle sebe člověka, který mi pomáhá a je mi velkou psychickou oporou. Nechci mluvit o vztahu, ale je to blízké přátelství,“ přiznala Aha! Iveta, která ve školce, kam chodí její dcera Anetka (9), poznala sympatického muže, který ji po roce samoty vlil novou energii do žil. S ještě stále vdanou moderátorkou jezdí na výlety a vyskytuje se často i u ní doma.

Video se připravuje ...

A Iveta nezastírá, že je jí jeho přítomnost velmi příjemná. Její nový přítel je totiž vdovec, který se stará o dva syny. Starší Vojtěch (9) dokonce chodí s moderátorčinou dcerou do jedné třídy. „S přítelem neplánuji nějakou budoucnost. Nehodlám se nikam stěhovat ani se vdávat a ani svým dětem pořizovat sourozence. Jsme spolu, protože je nám takhle fajn, a to je vše,“ dodává moderátorka.



Přečtěte si
amej
4. 4. 2023 • 16:38

Vypadají obě velmi podobně. Opět se potvrzuje, že chlapi vyhledávají podobné ženy.

Květoslava Velanova
4. 4. 2023 • 09:14

Paní Vítová je velice hezká žena. Měla smůlu na výběr manžela. Jak skončí rozvodové tahanice, tak zase vysvitne sluníčko .Snad ta nová " láska " jim vydrží. Přeji hodně štěstí a zdravį.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.