Krásné moderátorky Czadernová a Parmová: Poprvé vyvedly děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krásné moderátorky Czadernová a Parmová: Poprvé vyvedly děti!

Sandra Pospíšilová se synem Leonem a dcerou Emilkou.
Sandra Pospíšilová se synem Leonem a dcerou Emilkou. (Foto Profimedia.cz)

Moderátorky konkurenčních televizí Sandra Pospíšilová (37) a Renata Czadernová (38) se sešly v multikině i se svými ratolestmi. Ty na veřejnost přivedly poprvé, dětičky totiž nemohly odolat animované novince Úžasný Mauric.

Zatímco Renata už je zpět na obrazovkách televize Nova coby moderátorka Odpoledních zpráv, Sandra (dříve Parmová) je zatím stále na mateřské. Aby taky ne. Doma pečuje o dvouletého synka Leona. Prvorozená dcera Emilka (5) už chodí do školky. Maminka Sandra vzala na premiéru pohádky obě děti a ty se pochopitelně musely vyfotit s hlavním hrdinou filmu. Ani Renata se na společenských akcích s novináři běžně se svými ratolestmi neobjevuje, ﷯tentokrát ale udělala výjimku. Šestiletá Adélka a její tříletá sestřička Karolína už se totiž nemohly premiéry dočkat. Obě holčičky jsou si velmi podobné a krásné po mamince. Do kina s nimi zavítal i jejich tatínek a Renatin partner Michael.

Adéla Gondíková: Jirka by do toho nešel, ale 100 tisíc by ho nakonec zlomilo

Video se připravuje ...

Úžasný Mauric

Mauric je kocour ulice. Všemi mastmi mazaný, pořádně prohnaný a jako každá správná kočka myslí především na sebe. Jednoho dne ovšem zničehonic zjistí, že začíná mít lidské myšlenky, a dokonce že opravdicky mluví. A není sám! Krysy z místního klanu jsou na tom stejně, začaly mluvit, být inteligentní a zajímat se o vzdělání. Prý sežraly něco ze skládky u magické univerzity... Britsko-německá a﷯nimovaná pohádka Úžasný Mauric vznikla na náměty knihy Terryho Pratchetta. Právě ten přivedl k filmu ty nejpovolanější, jako např. Terryho Rosia, který psal scénaře pro filmy Shrek nebo Piráti z Karibiku. V našich kinech měla pohádka premiéru 12. ledna.

Dcera Lucie Borhyové: Chce být slavnější než maminka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.