Seznam nemovitostí za miliony bere dech! Zde Kvitová založí rodinu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Seznam nemovitostí za miliony bere dech! Zde Kvitová založí rodinu

Petra Kvitová opouští Monako
Petra Kvitová opouští Monako (Koláž BLESKsport)

Na rodinný život se tenisová hvězda Petra Kvitová (33) poctivě připravuje. Ze zahraničí, kde v rámci své kariéry trávila většinu svého času, se vrací zpět do Česka. A zde rozhodně nemusí řešit, kam složí hlavu.

Uspěla ve světě jako tenisová hráčka, poznala životního partnera Jiřího Vaňka (45), za kterého se provdala, a nyní čeká prvního potomka. Proto pár v současné době řeší, kde ho budou společně vychovávat. Možností mají hned několik. Sama tenistka si může ze svých nemovitostí vybírat. Jak napsal deník Blesk, manželé několik let žijí v luxusní rezidenci na pražském Smíchově. K tomu má tenistka ještě apartmán na Starém Městě za 45 milionů a rozsáhlý pozemek v rezidenční čtvrti.

Trvalé bydliště má navíc tenistka v Monaku. Tam přebývala hlavně během své profesionální kariéry, která jde v tuto chvíli stranou, a tak se Petra definitivně vrací do Česka.

Vloupání do domu útočníka z fakulty! Pavel překvapil eurem. A oznámení těhotné Kvitové

Video se připravuje ...

Pro výchovu potomka s manželem nakonec zvolili klidné místo mimo ruch hlavního města, které ale chtějí mít stále na dosah. Deníku to potvrdil mluvčí tenistky Karel Tejkal. „Ano, máte správné informace, Petra s manželem opravdu plánují žít v domečku na okraji Prahy.“ Parcela, kterou vlastní, má být podle něj pouze součástí investičního portfolia. Tenistka tak ani v dnešní náročné době, a patrně ani v budoucnu rozhodně nebude obracet každou korunu.   



Přečtěte si
hejhej
9. 1. 2024 • 13:19

Zase bere něco trapnému pisálkovi dech ? Neumí vymyslet jiný název, jen se pořád opakovat s dechem ? Trapný, ubohý !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.