Petra Kvitová mlžila v show Máme rádi Česko: Točila již těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Petra Kvitová mlžila v show Máme rádi Česko: Točila již těhotná!

Petra Kvitová
Petra Kvitová (Foto FTV Prima, Instagram, Michal Beránek)

Oblékla volné černé tričko a delší světlé sako, od pasu dolů se schovala za panel. Když loni v prosinci točila Petra Vaňková Kvitová (33) zábavný pořad Máme rádi Česko, už nosila pod srdcem dítě! Jenže o tom ještě mlžila...

Slavná tenistka byla nadšená, ale nechtěla to zakřiknout. Přímé odpovědi na těhotenství se proto vyhnula. Je ze tří dětí Touhu po potomkovi přitom nijak netajila. „Odmalička jsem chtěla být maminkou. Jsem ze tří dětí. Mám dva starší bratry a mám s nimi skvělý vztah. Určitě bych chtěla děti,“ přiznala Petra. „Je to smutné, že ženy musí dát potom sportovní kariéru na vedlejší kolej, když cítí, že by děti chtěly. Je to pro ženu omezení. Muži si mohou hrát, jak dlouho chtějí, pokud jim to zdraví dovolí,“ upozornila na nespravedlivé výhody silnějšího pohlaví v bílém sportu.

Legenda Kvitová: méně tréninku, hodně vášně. Může si dojít pro další grandslam

Video se připravuje ...

Skrytá radost

Přitom se v hloubi duše velmi radovala. Odtajnění nejkrásnější novinky si nechala až na přelom roku. „Přejeme vám vše nejlepší do nového roku a zároveň se s vámi chceme podělit o skvělou novinku. V létě očekáváme miminko,“ napsala Petra na sociální síť. A ukázala i snímek z ultrazvuku. To, jak v pořadu Máme rádi Česko maskovala těhotenství, můžete vidět už dnes od 20:15 hod. na Primě.

Dítě až v létě

S trenérem Jiřím Vaňkem (45) se brali loni v létě. Láska trvala dlouho, ale Jiří byl ženatý. Rozvedl se a v roce 2021 přiznali, že jsou pár. Potomek má přijít na svět v létě, bude to nejkrásnější dárek k výročí.

Vloupání do domu útočníka z fakulty! Pavel překvapil eurem. A oznámení těhotné Kvitové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bella.
23. 2. 2024 • 23:42

To je tak vyčůranej hakjzlík, doufám odjede do Monte Carla.Tam přece daní! Ještě si tu zajistí porod a pak snad vypadne, komtesa.

Uživatel_5777995
23. 2. 2024 • 17:57

Tohle jelito se nemělo množit 💩

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.