Konec hvězdné kariéry? Otazníky kolem těhotenství Kvitové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konec hvězdné kariéry? Otazníky kolem těhotenství Kvitové

Dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová oznámila, že s manželem a trenérem Jiřím Vaňkem čekají dítě
Dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová oznámila, že s manželem a trenérem Jiřím Vaňkem čekají dítě (Profimedia.cz, Instagram.com)

S nejkrásnější novinkou do nového roku vstupuje tenistka Petra Kvitová (33). Svým příznivcům na sociálních sítích oznámila, že se svým manželem Jiřím Vaňkem čeká miminko!

Po Lucii Šafářové (36), Andree Sestini Hlaváčkové (37) či Barboře Strýcové (37) se dočkala i další tenisová hvězda posledního desetiletí. Wimbledonská šampionka Petra Kvitová se na svém instagramovém profilu pochlubila osobním životním vítězstvím.

„Přejeme Vám vše nejlepší do nového roku a zároveň se s Vámi chceme podělit o skvělou novinku. V létě očekáváme miminko,“ oznámila Petra Kvitová. Výše zmíněné kolegyně z branže nesměly chybět mezi gratulanty. K nim se přidaly herečka Jitka Schneiderová (50) či atletka Kristiina Mäki (32).

Petra kvůli požehnanému stavu pochopitelně ruší účast na turnajích, kde obvykle září. „I když mi bude chybět má každoroční cesta do Austrálie a sport, který miluju, těším se na to, že strávím nějakou dobu doma přípravou na tuto vzrušující příští kapitolu v našich životech,“ dodala na svém instagramu Kvitová. Zda je toto předzvěst konce její velkolepé kariéry, není jasné. Prioritou se ale nyní stává především rodina.

Petra Kvitová navštívila olympijský stadión v Římě, aby podpořila klub svého srdce…

Video se připravuje ...

S trenérem Jiřím Vaňkem se dala tenistka oficiálně dohromady před dvěma lety. Sblížili se již v dobách, kdy Vaněk Kvitovou trénoval. To byl ale ještě, jak napsal server Super.cz, ženatý s bývalou manželkou Markétou, s níž se po 18 letech rozvedl. S Petrou si řekli ano v červenci roku 2023. S početím miminka tak neotáleli.



Přečtěte si
horstfuxteleshop
1. 1. 2024 • 10:51

Snad ho ten dědek aspoň naučí hrát tenis, než zakvákne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.