Parťačka Mareše Říhová čeká druhé dítě! Počala ho s exmanželem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Parťačka Mareše Říhová čeká druhé dítě! Počala ho s exmanželem

Kateřina Říhová bude mít druhé dítě!
Kateřina Říhová bude mít druhé dítě! (Instagram)

Bude dvojnásobnou maminkou! Krásnou novinku oznámila moderátorka Kateřina Říhová (36) prostřednictvím sociálních sítí a rovnou nasdílela i snímek z ultrazvuku.

Měla to trochu komplikované. Moderátorka Evropy 2 si první dítko pořídila s bývalým manželem, hudebním producentem Michaelem Říhou. S ním ostatně vyprodukovala i svůj debutový hudební videoklip k písni Napořád. Ať už pomyslná jiskra mezi expartnery vzplála při vzájemné spolupráci, anebo snad ještě předtím, to ví jen oni dva. Jisté ale je, že se k sobě vrátili a záhy se radovali z miminka.

Bydlení Patrika Hezuckého v malebné chatičce u Prahy vás okouzlí!

Video se připravuje ...

Slepovaný vztah zjevně funguje i nadále, Katka s Michalem v objetí, s jejich malou dcerkou Sofií (3) v náručí a s ultrazvukem malého zázraku, který jí roste pod srdcem, vypadají jako reklama na štěstí. „To jsme my, všichni čtyři,“ napsala k dojemnému záběru rozhlasová parťačka Leoše Mareše (47) a Patrika Hezuckého (54). Pod snímkem se to okamžitě začalo hemžit gratulacemi. „Jeeee! Krásná zpráva,“ reagovala například rozvádějící se Iveta Lutovská (40), mimochodem také matka dvou dětí. „Moc gratulujuuu,“ přidala se nadšená modelka Renata Langmannová (37). „Ooooo! Tomu říkám babybom,“ doplnil moderátor Evropy 2 Petr Říbal (39). Pozadu nezůstala ani Katčina kamarádka z rádia Zorka Hejdová (33) a zahrnula ji řadou srdíček.

Václav Noid Bárta: S plozením končím! Už prozradil jméno pro třetí dceru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.