Siniaková s Krejčíkovou mají pátý grandslam, ale... Strach rodičů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Siniaková s Krejčíkovou dobyly pátý grandslam, ale... Strach rodičů!

České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vyhrály čtyřhru Wimbledonu, a přišly si tak na hezké peníze
České tenistky Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková vyhrály čtyřhru Wimbledonu, a přišly si tak na hezké peníze (Reuters)

Je mnoho milujících rodičů, ale málo milujících dětí! Tenistky Barbora Krejčíková (26) s Kateřinou Siniakovou (26) mezi ně nepatří. Pro svoje nejbližší by se rozkrájely. A na wimbledonském centrkurtu jim v neděli udělaly radost.

Sehranná dvojice na posvátném pažitu v All England Clubu přehrála Mertensovou s Čang 6:2, 6:4, dokráčela tam pro svůj druhý a celkově už pátý grandslamový grál. V přepočtu si vydělaly 15,7 milionů kaček, které si rozdělí rovným dílem. A to všechno navzdory obavám. „Jsou tu také mí rodiče, kteří se na nás přijeli podívat,“ hlásala po triumfu Krejčíková radostně. Mamince a tatínkovi se přitom do nejslavnějšího klubu světa dvakrát nechtělo. 

„Musela jsem je uprosit, protože se báli, že mi přinesou smůlu,“ usmívala se Bára. „Smůlu nepřivezli a já jsem ráda, že je tady mám,“ mrkla do své lóže ještě předtím, než se vydala na tradiční večeři šampiónů. Báječný pocit vítězství se neomrzí. „Finále Wimbledonu je finále Wimbledonu a je úplně jedno, v jaké kategorii hrajete. Husí kůže vám naskočí pokaždé, když vstoupíte na kurt,“ ubezpečila Krejčíková s tím, že tímhle pohárkem jejich jízda nekončí. „Grandslamy jsou náš cíl. Chceme jít dál, bavit se, snažit se být lepším hráčem i člověkem,“ dodala.

Krejčíková po triumfu rozplakala Navrátilovou: děkování za svobodu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pravlast
12. 7. 2022 • 11:27

Děčata děkuji

AHel
12. 7. 2022 • 10:23

HOLKY JSTE BÁJEČNÉ, JEN TAK DÁL!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.