Šafářová už to doma nedává: Lékařka promluvila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šafářová už to doma nedává: Lékařka promluvila!

Lucie Šafářová se synem na procházce v Praze.
Lucie Šafářová se synem na procházce v Praze. (foto: Instagram.com)

Bývalá tenisová hvězda Lucie Šafářová (35) se nedávno stala dvojnásobnou maminkou, a třebaže by si někdo mohl myslet, že povinností přibylo a celkového pohybu ubylo, opak je pravdou. Tenistka se sportu nevzdává ani během šestinedělí a tak mizí z baráku, jak jen může!

Malý Oliver, jakožto syn dvou úspěšných sportovců, rozhodně nebude trávit dětství na gauči. Maminka Lucie s ním již během šestinedělí začala absolvovat kratší i delší procházky, na velký odpočinek ji totiž neužije. Dalším maminkám tak dokazuje, že se jde po porodu vcelku rychle vrátit k pravidelnému pohybu. Určitě s tím ovšem souvisí i fakt, že na udržování fyzické kondice nezanevřela ani v těhotenství.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

Akčnější maminky by se tak u Šafářové mohly inspirovat. Na procházky pochopitelně bere i svou dcerku Leontýnku, která je o něco větší, a tak už se musí přeci jen trochu více motivovat. „Musíme si ty procházky s Oliverkem užívat!“ napsala na sociální síti Šafářová, která si na zveřejněné fotce vychutnává bezkofeinovou kávu.

Jak ale napsal server ŽivotvČesku.cz, procházky nemusí poporodní kila jakkoli ovlivnit. Důležitý je pravidelný pohyb, který je sám o sobě pro tělo prospěšný. „Takové naprosté minimum, které by žena měla mít, je zhruba 12 hodin chůze nebo podobného pohybu týdně. To se ale nebavíme o hubnutí, ale o tom, aby byl člověk zdravý. Ještě za socialismu měla přitom průměrná maminka na mateřské tak 28 hodin pohybu týdně, což už je množství, které se na kondici projevit mohlo," sdělila serveru lékařka Kateřina Cajthamlová (59).

Lucie Vondráčková: Na 1. máj jsem úplně zapomněla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Huga
2. 6. 2022 • 11:16

Lenatko Ale jistěže můžeš, a taky jsi, hnuse. A tvůj červík, pokud ho vůbec máš, v tom nehraje roli 😉😉😉🤮🤮🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.