Vítovou osud nešetří: Po krachu manželství konec ve zprávách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vítovou osud nešetří: Po krachu manželství konec ve zprávách?

Iveta Vítová na tuhle židli neusedne
Iveta Vítová na tuhle židli neusedne (TV NOVA)

Rozvod krásné modelky, která v posledních letech moderovala Televizní noviny, Ivety Vítové (39), je na spadnutí. Aby toho nebylo ale málo, Vítová přišla i o křeslo moderátorky. Na Novu se teď nevrátí. 

Za dva měsíce se měla vrátit do práce, už teď je ale zřejmé, že si na ni diváci budou muset ještě počkat. Její manžel Jaroslav Vít se po 11 letech, definitivně trhl k milence a Vítová tak zůstala na péči o obě děti sama. 

„Mám mateřskou na rok, za dva měsíce mi končí a bude se to řešit. Věřím, že mi na Nově vyjdou vstříc a o rok si to prodloužím. Teď není vůbec reálné se do televize vrátit. S Matýskem to teď nejde,“ řekla Super.cz Vítová, která má s manželem osmiletu dcerku Anetu a desetiměsíčního Matěje. O tom, že by povolala do služeb chůvu, rozhodně nepřemýšlí. 

Zoufalá Iveta Vítová: Kvůli rozvodu se nevrátí na Novu! Manžel se odstěhoval za jinou?

Video se připravuje ...

„Přála jsem si druhé dítě, abych si ho užila, vypiplala si ho. Bylo by mi to líto. Nechci, aby moje dítě vychovával někdo cizí. Navíc bych vydělané peníze dala chůvě. A to by postrádalo smysl,“ okomentovala svoje rozhodnutí zůstat s dětmi ještě nějaký čas doma. 

To, že je Vítová silně rodinně založená, potvrdila svými slovy i na Instagramu, kam si v den svých 39. narozenin napsala: „Těším se na nové zážitky, výzvy, ale i pády. To vše k životu patří. Nevím, co si pro mě osud připravil, ale jedno vím jistě, vždycky jsem tu byla a vždycky budu pro své děti!“

Škatulata na Nově! Za těhotné Czadernovou a Svobodu přijdou známé tváře!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
1. 6. 2022 • 00:41

Mantra všech odsunutých matek :
jsem tady jen pro svoje dítě/děti , ... hlavně, že mám šťastné dítě/děti, ....,

Vítovou nesnáším, i když na TV nekoukám.
Který blb se může těšit na další pády v životě?!
Fakt " moudro " , paní TV hlasatelko !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.