Vztek vůči Plekancovi? Z vyjádření Vondráčkové jde hlava kolem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vztek vůči Plekancovi? Z vyjádření Vondráčkové jde hlava kolem

Lucka se asi z těhotenství své sokyně neraduje
Lucka se asi z těhotenství své sokyně neraduje (archiv Blesk)

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (42) je momentálně svobodná a veškerý svůj volný čas věnuje synům Matyášovi a Adamovi. Jak ale reagovala na to, když se jejímu ex manželovi Tomáši Plekancovi (39) a jeho manželce Lucii Šafářové (35) nedávno narodil další syn?

Lucie se nejdříve přiznala, že se plánuje vrátit na prkna, která znamenají svět. V posledních dnech upřednostňovala více svou pěveckou kariéru, než tu hereckou. „Uvidí se, jestli budu mít trému. Buď tam zkolabuji, nebo si to užiji, jak jsem si to vždycky užívala,“ svěřila se Vondráčková pro Expres.cz

Lucie Vondráčková: Na 1. máj jsem úplně zapomněla!

Video se připravuje ...

Pak přišla řeč na syny, kterým se snaží rozšířit obzory, jak jen to jde. „Chci, aby kluci měli rádi knížky, domluvili se cizím jazykem. Všechno, co můžu, tak jim předávám,“ pronesla dvojnásobná maminka. Nemohla nepadnout otázka na jejího ex manžela, hokejistu Tomáše Plekance. Tomu se nedávno s jeho novou manželkou Lucií Šafářovou narodil syn a celkem je už čtyřnásobným tatínkem.

Na toto téma ale Vondráčková příliš sdílná nebyla, herečce nejspíš nebylo příjemné to rozebírat. „To se musíte zeptat jich, to už je příběh druhé strany,“ odkázala Lucie na své syny, kteří se s tatínkem, jeho ženou a svými sourozenci pravidelně vídají.

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
28. 3. 2023 • 08:53

Nefandím ani Lucii V.ani Plekancovi.Nechápu co je na nich tak zajímavýho že se furt o nich píše.Lucii V.jen pomlouváte a může mi někdo z těch pisálků říct co mu konkrétního udělala? Nic,protože ji neznáte a chytnete se keců co vyplodí blb který ji nesnáší.Nechte jí žít a chraňte její syny,protože už umějí číst !!

Dianthos
14. 6. 2022 • 20:27

Fany, nerozchodila ten rozchod. Rozvod navrhovala, aby ho přitlačila ke zdi, protože věděla, nakolik lpí na dětech.
Nejenom zraněná ješitnost. Ale selhání, ztráta opory, zázemí, doživotního zajištění na vysoké úrovni - toho, proč s ním zřejmě byla. Veřejná ostuda a ponížení.
Rozvod s právničkou připravovala, aby se zajistila, když už věděla, že to manželství odešlo. Že jí už slepě nemiluje. Vysoudit alespoň část Plekancových peněz, když už nemohla mít všechno.
To, že se jí to nepovedlo, že musela jako žebrák čekat, co jí nakonec dá, prodat vlastní děti do střídavé péče, to mu zřejmě nikdy neodpustí. Ani to, že je šťastný s jinou, ani to, že má s ní šťastnou rodinu, vytouženou holčičku a zdravého syna jako bonus.
Vondráčková není na dostatečné úrovni, aby toto všechno exmanželovi odpustila.
I když ona sama si za to zničené manželství může.

-bello-
14. 6. 2022 • 16:39

Lenatko
----------
hej, když už chceš někoho citovat, vygoogluj si co citace znamená.Ty si upravuješ moje slova podle svého.
Jsi sprostej a to mě nebaví!
Jsi ♂, měla jsem za to, že jsi ženská.

Huga
13. 6. 2022 • 03:25

Lenatko Nečerpáš z ničeho a tvoje odpověď je taky o ničem. To muselo dát práci a přitom taková blbost 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.