Šafářová a Plekanec ještě nemají dost? Další dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Šafářová a Plekanec ještě nemají dost? Další dítě!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec
Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec (instagram)

Lucie Šafářová (34) a Tomáš Plekanec (39) spolu mají sice dvouletou Leontýnku a několikatýdenního Olivera, často s nimi tráví čas ale i kluci z Tomášova prvního manželství s Lucií Vondráčkovou (42) - Matyáš a Adam. Není divu, že když se v plném počtu někam vydávají, připomínají výlet dětského klubu. Zdá se ale, že Šafářová je vyloženě rodinný typ - v pořadí páté dítě totiž nevyloučila!

Péče o čtyři děti je pořádná dřina, páté se asi snadno ztratí, řekla si patrně bývalá tenisová královna. Sotva porodila, klidně by si to zopakovala. „Miminku bychom se nebránili, ale nemohu říct, že ho plánujeme. Necháváme to hodně na přírodě a necháváme to plynout. Takže určitě neplánujeme, ale zároveň se nebráníme větší rodině,“ uvedla pro ŽivotvČesku.cz čerstvá dvojnásobná maminka. 

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

O Šafářové je známo, že má velmi vřelý vztah i ke klukům Lucie Vondráčkové, což opakovaně potvrdila i sama zpěvačka. Osmiletý Matyáš a šestiletý Adam zase skvěle vycházejí s malou Leontýnkou a vytvářejí si vztah  i k malému Oliverovi. Podmínky proto, aby se rodina jednou ještě více rozšířila, se zdají být ideální. 

Navíc Plekanec svou roli táty zvládá víc než dobře, za což dostává i slova chvály od své ženy. Ta se veřejně pochlubila na Instagramu fotkou pořízenou ke Dni otců, pod kterou připsala dojemný vzkaz: „Čtyři děti a zvládá je všechny v klídečku.“

Šafářová převzala ocenění po Vondráčkové. A Špaček o boji s rakovinou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
24. 6. 2022 • 17:50

Uživatel_5544642
-------------------

určitě není ve školce 9-10 hod ., jak děti bývaly.

-bello-
24. 6. 2022 • 17:48

pea.p
------
popravdě si matky mnohdy naopak do práce jsou odpočinout. To Šafářová nemůže zatím.

-bello-
24. 6. 2022 • 17:45

No ale, když řekne, že už nikdy nechce být těhotná a za měsíc vykládá zas tohle, tak by měla víc myslet, než mluvit.
Kdo skutečně měl hrozný porod, dlouho, dlouho se oklepává a fakt nechce.
Já jí fandím, ale někdy mluví taky blbosti.

fany22
22. 6. 2022 • 17:13

Řekla, že už nechce být těhotná. A co Vás na tom trápí? Podobnou větu vyslovilo mnoho z nás. A mnoho názor později změnilo. Ona další neplánuje, ale kdyby se to přihodilo, nebude se tomu bránit. A kdyby měla třeba deset dětí, je to pořád jejich věc. Vůbec nechápu Vaše puzení k tomu napsat tak jalový příspěvek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.