Vondroušové odebrali originální vítěznou trofej! Možná je to dobře, tvrdí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondroušové odebrali originální vítěznou trofej! Možná je to dobře, tvrdí

Markéta Vondroušová vyhrála Wimbledon
Markéta Vondroušová vyhrála Wimbledon (Reuters)

Talent, zranění, zoufalost, láska, bojovnost, operace, odhodlanost, svatba, a teď životní triumf. To je v kostce letošní wimbledonská šampionka Markéta Vondroušová (24).

Jak vlastně tohle všechno popsat jedním slovem? „Šílenost,“ smála se nad fenomenálním úspěchem, za nějž dostala v přepočtu 65 milionů česká tenistka. Těch okamžiků, co už má za sebou. Krásných i zlých. Ze všech si dokázala odnést jen to nejlepší. I díky tomu teď prožívá slastné chvíle. Navíc na trávě, kterou nenáviděla. Ve Wimbledonu vyhrála do letoška jediný mač!

„A vloni jsem tu byla jen jako turistka s rukou v sádře a vůbec netušila, jestli vůbec dostanu šanci vrátit se ještě na takovou úroveň,“ připomněla. Uvědomila si taky, že na světě jsou i důležitější věci než tenis. Radost z maličkostí, přátelé, rodina, jejich opora. Tou největší ji je už rok manžel Štěpán. Kliďas, s nímž jen tak něco nehne. „Ale v loži brečel. A potom v zákulisí ještě víc. To byla asi první emoce, kterou jsem u něj za osm let viděla!“ řekla s nadsázkou hráčka I.hráčka ČLTK Praha.

Trošku ji mrzelo, že si do manželské postele nemohli aspoň na jednu noc vzít i pozlacený talíř. „Originál mi totiž vzali a později mi dají kopii,“ usmála se. Možná to je dobře, poněvadž… „Poněvadž musím promyslet, kam ji dám, protože náš kocour Frankie všechno shazuje. Byla bych nerada, kdyby se mi trofej válela někde po zemi,“ dodala.

Vondroušová se dotkla hvězd! Senzační jízdu dotáhla k titulu na Wimbledonu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jaroslav Dlouhy
22. 7. 2023 • 13:33

Nechápu lidi kteří závidí naší tenistce těžce vy odřené peníze z Wimbledonu. Připraví ji i o trofej. Ať si to někdo zkusí neúmorné tréninky a nervy při zápasech. Závistivci.

pravlast
19. 7. 2023 • 18:31

Velmi správně Markéto,přejeme dalěí a další trofeje.

pravlast
19. 7. 2023 • 18:30

Asi ne jí,už jsi nakouknl do zrcedla?

Skrhola
18. 7. 2023 • 19:44

And I am an US Army General making holliday in Rome, my money was stolen, please send me 40.000 Euro, I bring you the money back, honestly! Yours sincerely Kwakila Bwekeke Kasabubu

Wholds Wholds
18. 7. 2023 • 18:59

Do you want to earn money without investing money. That’s how I started this job and Now I am making $200 to $300 per hour for doing online work from home.
.
.
Apply Now here————->>> rb.gy/prjv3

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.