Provokace Vondráčkové: Bitka Lely s údajnou milenkou Vémoly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Provokace Vondráčkové: Bitka Lely s údajnou milenkou Karlose Vémoly

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Zpěvačka Lucie Vondráčková (42) je momentálně ve šťastném vztahu s MMA zápasníkem Zdeňkem Polívkou (24), kterého hrdě doprovází na jeho zápasy. On na oplátku Lucii podporuje v divadelním hledišti během představení. Navzájem by si ale do zelí nelezli…

Být oporou pro svého přítele během krvavé bitky je zpěvaččino maximum. Sama by si dle svých slov na tento sport netroufla. „Živím se obličejem, ani tetování nemůžu,“ prozradila v youtubovém pořadu Soukromka, který shodou okolností moderuje trenér Polívky Jiří „Čiby“ Čibera.

Lucie Vondráčková: Co řekla o mladším příteli? Odříkaného chleba...

Video se připravuje ...

Když se jí druhý host pořadu, youtuber a příležitostný herec Aleš Bejr (45), zeptal, zda by se účastnila Clash of the Stars, tedy MMA turnaje mezi známými tvářemi v čele s mladými influencery, Lucka podle webu Expres vyrukovala se zajímavou odpovědí.

„Myslím, že v českém showbyznysu jsou různé spory mezi různými ženami. Třeba paní Lela (Lela Vémola) by si to mohla vyříkat s tou druhou paní. Nemusely by si to vyříkat pouze slovně a tohle by se hodilo,“ narážela na nedávný skandál MMA zápasníka Karlose Vémoly (37), který měl podvádět svou manželku Lelu (33) s mladou pornoherečkou Rikou Fane. „Určitě to tam patří, je to životní konflikt,“ dodala zpěvačka na toto téma s tím, že sama by si do ringu vyřizovat účty s protivníkem nešla.  

Vémola ještě před zraněním promluvil o stalkingu: Snaží se mi rozhodit hlavu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
20. 2. 2023 • 12:24

To máte pravdu, ale ani ta druhá Lucie, tenistka není žádná hvězda, ale Plekancovi to očividně stačí...je pravda, že tenistka si na nic nehraje, plácá páté přes deváté a chechtá se, mohlo by to být i horší...

lekno
31. 12. 2022 • 18:29

fany22 : Tragikomické na tom je, že ona ten „brutální humor“ myslela vážne.. Mějte se hezky..

fany22
31. 12. 2022 • 08:56

To bude zřejmě ten brutální humor, na kterém měl prý stát její “vztah” s Vojnarem.
“Životní konflikt”, tak posílá ty ženské, aby se porvaly v kleci? Tam to patří? Co to ta hvězda zase plácá??
Taková touha být za strašně chytrou a takové cancy!
Navíc jak si věčně protiřečí, ať už o návratu do divadla nebo o manželství, to už vypadá na poruchu.
S tím mladým bijcem podobně. Nejprve se pochlubí, jak si užívá stav zamilovanosti, ačkoliv ji k tomu nikdo nenutil, a následně to pětkrát zapře nebo aspoň zamlží.
Uff.
Je jí všude plno, a proč vlastně? Zpěvačka marná a herečka toporná. Kdyby se trochu odmlčela, bez přestání se nikam necpala, posloužila by nám, ale i sama sobě.

lekno
30. 12. 2022 • 12:05

Teď jsme se dozvěděli, že LV se živí obličejem a tak je pochopitelná její zvýšena obava o bezpečí pečlivě pěstované tváře. Musí si dávat velký pozor, aby ji neofouklo..
Zato Lelu s Rikou by zřejmě spokojeně sledovala v ringu, jak se mlátí a poškozují si těla ? Přeje jim snad zbitý zraněný obličej, chápu to dobře ? Ony se tvářemi neživí asi podle ní, proto si je mohou poškodit, že.. Zdá se mi z řečí LV, že by si ty dvě paní se zaujetím prohlédla po zápase – domlácené a zakrvácené.. Sebe by nehnala na podobnou drsnou bitvu, ale 2 zmiňované ženy tam doporučuje – typické od ní.. S tou hláškou mě nepřekvapila, jen jsem se zasmála..

norissk
30. 12. 2022 • 10:40

Už zase tahle trpěná beztalentová kňapka, která se cítí být stále osmnáctiletá s přemoudřelými sebestřednými názory. Je mi tak protivná, že na ni začínám mít alergii, jen slyším její jméno nebo ksicht 🤦

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.