Šárka Rezková se konečně raduje: Návrat syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šárka Rezková se konečně raduje: Návrat syna!

Rezková má syna Dominika zpět doma.
Rezková má syna Dominika zpět doma. (archiv Blesku)

Letos na jaře proplakala několik nocí, když se její syn Dominik (20) odstěhoval z domova a chtěl si žít po svém! Šárce Rezkové (54), která roky bojuje s maniodepresemi, se v tu dobu zhroutil svět. Opakovanou krizí totiž zrovna procházel její vztah s přítelem Mirkem (55). Teď se ale ve zpěvaččině životě konečně blýská na lepší časy.

Dominik, syn tragicky zesnulého hudebníka Jiřího Brabce (†63), má přítelkyni, s níž žil minimálně rok u mámy. „Jenže udělal něco, co mě totálně položilo. Během té doby, co jsem byla v léčebně, se s tou holčinou odstěhoval. Strašně to bolí...,“ svěřila na jaře Aha! Rezková. Šárku to položilo, protože jí neklapal vztah s partnerem, měla deprese a do toho si ještě Dominik zvolil vlastní cestu.

Šárka Rezková o pobytu v léčebně i odchodu syna z domova

Video se připravuje ...

„Teď se ale vrátili domů,“ raduje se Rezková! „Prostě si to zkusili a zjistili, že žít samostatně a vše utáhnout je náročné. A tak to vzdali a vrátili se,“ vysvětlila nám zpěvačka, která teď Dominikovi a jeho přítelkyni každý den vyvařuje. „Do toho se chystám na řadu koncertů. Mám nového manažera a bezvadně fungujeme,“ prohlásila zpěvačka před startem podzimní sezony.

S kavárnou vyrazíme i za hranice, říká provozovatel Café Karel Kolodziej

Video se připravuje ...

Tátu obdivuje

Dominik přišel o tátu Jiřího, když mu byly necelé čtyři měsíce. Brabec tehdy 17. listopadu 2023 spáchal sebevraždu na pronajaté chalupě na jihu Čech. Život si vzal kvůli obrovským dluhům, které nasekal a nezvládal je splácet. „Pořád si pouštím jeho hudbu i pořady, ve kterých vystupoval. Byl to borec,“ svěřil nám před časem mladý Brabec, který je tátovi velmi podobný.



Přečtěte si
AHel
27. 8. 2023 • 22:17

zavání to opičí láskou, odešel v nejnevhodnější čas, takže to bude asi také pěkné kvítko. Žádné vyvařování, pěkně makej, zaplatˇmámě nájemné, jako všude jinde a nikoliv, aby jí vykořišťoval. Tam to nedopadne dobře. Já myslela, že studuje vysokou a dělá jí radost. On jí zatím opustí, když je v léčebně, dost hnusné na můj vkus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.