Další rána pro Rezkovou: Opustil ji milovaný muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Další rána pro Rezkovou: Opustil ji milovaný muž!

Syn Dominik, mladý muzikant, se vydal vlastní cestou a odstěhoval se z domova.
Syn Dominik, mladý muzikant, se vydal vlastní cestou a odstěhoval se z domova. (archiv Š. Rezkové)

Přes čtyři týdny se snažila dát dohromady z dalšího ataku maniodepresí. V léčebně na Moravě podstoupila celkem 10 elektrošoků. Sotva se ale vrátila domů, přišel další, životní šok. Country zpěvačka Šárka Rezková (54) našla prázdný byt. Její syn Dominik (19), kvůli němuž se také snažila dát dohromady, odešel z domova...

Ještě v únoru na Bali, kam ji vzala kamarádka, věřila, že zesílené ataky bipolární poruchy utlumí. Nepodařilo se. Proto se v průběhu března rozhodla pro radikální léčbu. Elektrošoky! Šárka už je v minulosti zkusila několikrát a vždy u ní průběh maniodepresí alespoň zmírnily. „Teď se to povedlo také! Dala jsem se tak nějak dohromady a těšila se domů. A pak to přišlo...“ popsala Nedělnímu Aha! interpretka slavných hitů jako Borůvková nebo Nos mě na rukou.

S kavárnou vyrazíme i za hranice, říká provozovatel Café Karel Kolodziej

Video se připravuje ...

Podporoval ji

Dominik Brabec, nejmladší Šárčin syn, jehož měla s country hudebníkem Jiřím Brabcem (†63, spáchal sebevraždu), žil do letošního jara doma s maminkou. Věděl, že na tom není dobře, a snažil se ji neustále podporovat. „Jenže teď udělal něco, co mě totálně položilo. Během té doby, co jsem byla v léčebně, se odstěhoval. Strašně to bolí...“ svěřila nám se slzami v očích Šárka.

Dvě práce

Ta doma nenašla ani svého partnera Miroslava Kolodzieje (55), provozovatele vzpomínkové kavárny na Karla Gotta (†80) Café Karel, a je tak od rána do večera pryč. „Sesypala jsem se! Tohle jsem nečekala,“ doplnila s tím, že den ode dne se snaží nejdůležitější muže svého života chápat. „Dominik je šťastný, pronajal si s přítelkyní byt, chodí do školy, má dvě práce, takže to mě na druhou stranu uklidňuje. A Mirek? Hlavně, aby se mi v té kavárně nepřepracoval,“ doplnila s nuceným úsměvem.

Olga Matušková a Šárka Rezková: Na koho je pojí vzpomínky?

Video se připravuje ...

Hledá manažera

Šárku čeká přes léto několik koncertů, ale chtěla by jich více. „Sháním dobrého manažera! Člověka, který to umí. Člověka, jehož bude bavit i moje hudba a bude ji umět dobře prodat,“ dodala Rezková.



Přečtěte si
Jana Nováková
14. 5. 2023 • 22:04

Prosím vás,kdo ji zná? Měla jeden hit a z něj žije už několik desetiletí.Měla by se přidat k příteli a pomáhat mu v podnikání.Jediný co jí stresuje ,je ten její prapodivnej zpěv,ten ji zničí a bude mít depréééze furt!!!

delphina
14. 5. 2023 • 10:14

To je tak,když člověk za každou cenu drží práci( kariéru) a nechce si připustit,že o něj zkratka není takový zájem.Opravdu se jí divim,ze nepomáhá v kavárně....někdy není k zahození mit pravidelný režim,byt mezi lidmi a nemít čas foukat si věčně na bebíčka.

Uživatel_5348500
14. 5. 2023 • 09:43

Pořád se cpe jako zpěvačka a kde zpívá? kdyby radši pomáhala v té kavárně, bylo by to přínosnější pro ni i pro partnera, je divné, že s ním tedy nejde pracovat....

begonie
14. 5. 2023 • 07:29

No já nevím, ale možná by pro Šárku bylo lepší pomáhar v kavárně - v kavárně by ji možná bylo nejlépe - příjemné prostředí bez stresů a nervů.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.