Vondráčková si zahrává s ohněm: Už počítá s nejhorším | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vondráčková si zahrává s ohněm: Už počítá s nejhorším

Lucie Vondráčková jako Soňa v seriálu Ulice
Lucie Vondráčková jako Soňa v seriálu Ulice (R. Matějková, TV Nova, Instagram.com)

Lucie Vondráčková (44) odsunula zpěv na druhou kolej a naplno se nyní věnuje herectví. Za své role sklízí ovace i spoustu kritiky, za což je ale ráda. Těší ji, že se její jméno konečně skloňuje v souvislosti s touto profesí. Nadšení z nových nabídek a zkušeností ale začíná přebíjet strach, jestli si toho na svá záda nenaložila až příliš…

Exceluje na divadelních prknech a před kamerou v seriálu Ulice, kde ji ovšem diváci za roli zákeřné Soni dávají co proto. Lucka je ale za první zápornou roli ráda. Díky ní nabrala nejen herecké zkušenosti, ale i ty životní. „Soňa mi dodala malinko kuráž do mého vlastního života. Vždycky když se někdo rozčiloval, tak jsem sklopila uši, ale teď se umím ozvat, a to díky Soně,“ prozradila Vondráčková v pořadu Život ve hvězdách.

S negativními komentáři seriálových fanoušků počítala. Dokonce se na ně připravila a naučila se je mírnit tím, že na svých sociálních sítích zveřejňuje některé scény se Soňou a komentuje je z vlastní perspektivy. Společně s fanoušky tak vlastně Soňu kritizuje a nevytrácí se jim jako ona samotná, čímž chytře odděluje tyto dva světy.

Horská dráha Soni z Ulice: Rána do zad, sesypání i sex s kolegou!

Video se připravuje ...

V současné době je Lucie v jednom kole. Pěveckou kariéru nyní upozadila a plně se soustředí na herectví, které vystudovala. Postupně ale přibývají obavy z velkého množství práce, kterou si v zápalu vášně v rámci profese nabrala. „V Divadle Palace budu mít premiéru v červnu, další pak bude v září v Kalichu. Čeká mě tolik věcí, až se úplně bojím, jestli se to dá skloubit všechno dohromady. No, nevím. Prý dá, takže jsem si toho nandala opravdu hodně. Prosím vás, když zkolabuju, bylo mi potěšením si s vámi povídat,“ dodala herečka a zpěvačka s úsměvem.



Přečtěte si
Jitka Charova
10. 3. 2024 • 21:26

Dejte jí pryč já mám ráda Lucku.V.jako zpěvačku,ale v Ulici je hrozná

lekno
10. 3. 2024 • 12:17

Jana Nováková : Jaký závistivý blábol ? Fany jen napsala svúj názor. A nezdá se mi, že LV něco závidí.. Vy by ste v diskuzi chtěli jen chvalozpěv na Lucii V. , nic jiného. A ti další, co ji vnímají bez růžových brýlí, ti ať se neodváží zde nic napsat, že ? No nejste na stránce fanklubu LV. Vaše IQ by vás mělo upozornit na tohle, pokud je výše než 22. A i když se vám to nelíbí, budou na ni koukat také kritičtí lidé a sledovat, co dělá - neboť ji furt dávají do bulváru. Když Lucie V. má problém snášet kritiku diváků, může například využít odbornou zdravotní pomoc. A vy také – až vás moc iritují kritici této pěnico-herečky.

Jana Nováková
10. 3. 2024 • 09:26

fany 22. To číslo za slovem fany je IQ ? To by odpovídalo vašemu zavistivýmu blábolu.Tak proč se o její kariéru zajímáte,proč koukáte na seriály a filmy kde Lucka hraje,když vás nezajímá.

fany22
9. 3. 2024 • 14:46

Sklízí ovace? Nezbláznili jste se? Intrikánka je i v životě, to přece lidi s mozkem vědí. A že je i arogantní? I to víme.
Takže budeme opěvovat průměrnou herečku, že předvádí sama sebe?
Když už se budeme držet Ulice, tak Veronika Čermák Macková vedle ní působí o mnoho uvěřitelněji. A taky není Ulice to jediné, čím se zabývá. Ale lidem se pořád bude cpát falešná Lucinka…

Pavel Masek
8. 3. 2024 • 12:49

Exceluje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.