Vondráčkovou čeká peklo na zemi! Unese to její vztah? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vondráčkovou čeká peklo na zemi! Unese to její vztah?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Tak dlouho diváci museli trpět intriky Soni v podání Lucie Vondráčkové (43), až si konečně přijdou na své! Do seriálu nastoupila postava, která zlomyslné tělocvikářce a angličtinářce pěkně zavaří.

Už to chtělo pomalu vyrovnat skóre a dostat Soňu do úzkých. To se s příchodem jejího syna Erika, kterého ztvární Adam Seidl, scénáristům zřejmě podaří. Postava syna zamává příběhovou linkou učitelky, která svými intrikami zavařuje Veronice Macek Čermákové (30) alias Magdě. A tak se konečně můžou ti škodolibější fanoušci seriálu těšit na chaos, který do Sonina života dospívající syn přinese.

Horská dráha Soni z Ulice: Rána do zad, sesypání i sex s kolegou!

Video se připravuje ...

Své matce bude zavařovat především ve škole a ráznou učitelku zatlačí do kouta v rámci dvojího metru. Soňa je totiž přísná učitelka, u které žákům neprojde téměř nic. Její přístup se ale změní, když bude muset odsunout své pracovní a morální zásady stranou, aby mohla krýt svému synovi záda. A Erik bude matčiny slabiny patřičně zneužívat. Karta se tedy postupně bude obracet a diváci možná spatří i Soninu lidskou tvář…

Ulice: Potkají se po letech? Herman starší si na Jirku z Ulice chce počkat v hospodě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bella.
22. 2. 2024 • 23:25

Neviděla jsem jediný díl, tomu se vyhýbám.Jen si tak vzpomínám, že hovořila Lucinka o tom, že v Kanadě díky péči o děti přišla o peníze a kariéru a Plekanec ji za to musel odškodnit, když jí navíc i dost dotoval proladák jediného filmu , kde tam vystoupila. .Kdyby soud viděl jakou asi kariéru to u ní znamená , musela by Plekancovi ty prachy dnes vrátit.
Kanadsko -libušská hvězda

ELLA Průšová
22. 2. 2024 • 18:18

No hurá! Ta role jí sedne, ona má takové chování vrozené! Celou dobu ho předváděla!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.