Hvězda SuperStar Vaňková v ohrožení života: Krvavý útok násilníka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Hvězda SuperStar Vaňková v ohrožení života: Krvavý útok násilníka

Šárka Vaňková a Petr Vondráček
Šárka Vaňková a Petr Vondráček (D. Kundrát, P. Machan, M. Hykl, M. Pátek)

Žijí v permanentním stresu, nevědí hodiny ani minuty, kdy přijde další vlna násilných výpadů. Přesto se nechají uchlácholit, že už se to příště nestane. Podobně popisují svůj příběh ženy, které se staly oběťmi násilníků. Zpěvačka Šárka Vaňková unikla z domácího pekla za pět minut dvanáct. Alarmující pro ni byl den, kdy ležela schoulená na zemi a bála se, že jí bývalý partner rozbije hlavu těžkou žehličkou...

Na začátku byla láska. „My jsme si rozuměli. Byla sranda. Ve společnosti byl milý, zábavný a bylo to fajn,“ rozpovídala se v pořadu 13. komnata zpěvačka, která skoro vyhrála první řadu pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar. 

Vaňková zpívá Bartošovou: Jede s ní na turné!

Video se připravuje ...

„Ty věci přicházejí velmi nenápadně, a než si to člověk uvědomí, tak ani neví, že už se něco děje. Začalo to potichu. Psychicky. Třeba začal říkat: Takže ti nejsem dost dobrej… Ten člověk si vytváří takové hranice, které pomalu posouvá,“ vypráví dál. Záhy přišlo na fyzické útoky. „Pak přijdou sprosté nadávky. Člověk se začne bránit, protože to už není normální, a pak je z toho bitka. Ale já jsem se svou tělesnou konzistencí neměla šanci. Když nad vámi stojí dvoumetrový chlap s žehličkou a vy se klepete na zemi, tak nemáte šanci," popsala hrůzu, kterou léta zažívala po boku své velké "lásky". 

Rodinu zatěžovat nechtěla, policii po zkušenosti, kdy násilníkův čin vyřešila domluvou a ona vzápětí dostala znova, už potom nikdy nevolala. Nezbývalo, než utéct. „Útěk jsem plánovala půl roku. Musela jsem si najít byt a vychytat správný okamžik, abych věděla, kdy on přijde, usne, abych měla připravené věci. Zdrhla jsem nad ránem," cituje Vaňkovou iDnes.cz. Zpěvačka žila několik let v Maďarsku a na Slovensku, než sebrala odvahu vrátit se do Čech. 

Šárka Vaňková: Co prozradila o vztahu s Petrem Vondráčkem?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.