Vzpomínkový mejdan na Zagorku (†75): Zpívali Hložek i Šlapeto! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vzpomínkový mejdan na Zagorku (†75): Zpívali Hložek i Šlapeto!

Karel Vágner a Standa Hložek připili Hance do nebe.
Karel Vágner a Standa Hložek připili Hance do nebe. (Foto Aha! – Martin Pekárek)

Karel Vágner (81) vzal produkci obří párty na hranicích s Německem proto, aby nemusel myslet na smutné výročí Hanky Zagorové (†75). Nakonec se ale na oblíbenou zpěvačku vzpomínalo i tam. V podání Standy Hložka (68) zazněl Můj čas a Bernie Paul (73) dal svůj hit, který Hanka zpívala jako Nápad. Skupina Šlapeto taky věnovala zpěvačce písničku.

Původně to měla být oslava 20. výročí Casina Kings. Vešla se do ní ale i velká vzpomínka na Hanu Zagorovou a taky na Radana Dolejše (†57), který dal Šlapeto dohromady a dlouho s ním vystupoval. Zemřel loni v lednu. „Tuhle písničku věnujeme Hance a ta další je pro Radana,“ upozornil na tři tisícovky hostů zpěvák Oťas Litomiský (79).

Rok od smrti Zagorové: Jak na ni vzpomíná Jitka Zelenková?

Video se připravuje ...

Píseň, s níž zametli

Standa Hložek nemohl odejít dřív, než zazpíval Holky z naší školky a již zmíněnou písničku ze seriálu Sanitka. Pak ale přidal jedno překvapení. „Víte, že původně měla být úvodní melodií komedie Slunce seno a pár facek písnička Karla Vágnera Život je rváč? Jenže nakonec vyhrála jiná Karlova melodie a ona tam zní jen zdálky z rádia. Tak vám ji zazpívám,“ upozornil Hložek. V neděli přijel do areálu, kde se jinak odehrávají svatby a oslavy všeho druhu, mim Michal Nesvadba (65) z Kouzelné školky. Děti byly stejně nadšeny jako rodiče den předtím nad hity jejich mládí.

Koncert Štefan Margita a hosté v 02 aréně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.