Uplynul rok od smrti Hany Zagorové: Štefan se přišel poklonit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Uplynul rok od smrti Hany Zagorové: Štefan se přišel poklonit

Štefan Margita přišel na Haniččin hrob...
Štefan Margita přišel na Haniččin hrob... (archiv Blesku)

Uplynul rok od skonu legendární zpěvačky Hany Zagorové (†75) a vdovec Štefan Margita (67) zapálil na jejím hrobě svíčku. Na hrobě, který si sama vybrala, koupila a zrekonstruovala.

Je to přesně 11 let, co Hana Zagorová (†75) zakoupila na Vyšehradě hrobku a přestěhovala do ní urny svých rodičů „Jelikož nemáme se Štefanem děti, museli jsme se o to postarat sami. Nikdo jiný to za nás nerozhodne,“ prozradila tehdy Zagorová jeden z důvodů, proč si hrobku na Vyšehradě pořídila. Ten druhý byl, že chtěla mít své rodiče, maminku Edeltrudu Zagorovou (†70) a otce Josefa Zagoru (†73), blíž svému bydlišti v pražském Podolí. „Na Vyšehrad to mám z našeho bytu kousek,“ libovala si zpěvačka s tím, že na Slavín chodí na procházky.

55 let od tragické nehody slavného českého orchestru v Mongolsku: Karel Vágner přežil smrt šesti kamarádů!

Video se připravuje ...

Musela ho opravit

Zagorová v roce 2012 koupila na Vyšehradě hrob geologa a paleontologa prof. Filipa Počty, který zemřel v roce 1924. Prodali jí ho manželé Kockovi. „Na hrob mám samozřejmě kupní smlouvu,“ zmínila tehdy zpěvačka. „Dala jsem za něj několik statisíců, a ještě jsem ho musela zrekonstruovat,“ dodala.

V dobré společnosti!

Hanička Písnička je ve společnosti velikánů českého národa, jako je hudební skladatel Bedřich Smetana (†60), operní pěvkyně Ema Destinnová (†51) či Waldemar Matuška (†76).

Smůla Krejčíře a Kramného, žádosti zamítnuty! A Vágner bojuje za Zagorovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
28. 8. 2023 • 12:21

Hlavně, že si k tomu zavolal fotografa a filmaře, aby byl vidět on! Co se stále cpe na veřejnost, kdo ho bude chtít vidět, tak si za ním dojde, on jen hraje lidem divadlo a vydělává na Haničce! Že ho hanba nefackuje!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.