Drsné nařčení Soukupa: Agáta hned dostala ochranku, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Drsné nařčení Soukupa: Agáta hned dostala ochranku, ale...

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (profimedia.cz)

Bez nich by nevznikl snad žádný pořad, že by ale za svou práci byli zaměstnanci TV Barrandov solidně ohodnoceni, se říct nedá. Kdo se neobjevuje na obrazovkách, ten to pod taktovkou mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (54) nemá vůbec lehké, což potvrdila i bývala zaměstnankyně.

TV Barrandov zažívá krušné období a má co vysvětlovat, jak zjistil server eXtra.cz. Podle jeho informací by se nyní mělo soudit okolo třiceti střihačů a dalších zaměstnanců televize s TV Barrandov v čele s Jaromírem Soukupem. Důvodů je hned několik. V první řadě jim má společnost dlužit peníze, jak uvedla bývalá zaměstnankyně televize.

Agáta Hanychová o svém pořadu: Svlékneme se, až nám padne sledovanost

Video se připravuje ...

„Střihačům, což jsou externí zaměstnanci, Soukup neplatí nikdy. Neznám jediného střihače, který by za celou dobu fungování TV Barrandov dostal zaplaceno normálně, nebo nedejbůh ještě v termínu,“ uvedla pro výše zmíněný server Barbora Poláková, jež na TV Barrandov působila v oddělení denního vysílacího programu tři roky.

V neposlední řadě zaměstnanci podle Polákové pracují v nevyhovujícím prostředí. Co si pod tím představit? Kupříkladu chybějící toaletní papír či práci v nevytápěném prostoru. „Lidé jsou pro pana Soukupa absolutní onuce. Toaletní papír ale není jediná věc. Třeba se tam ani netopilo v zimě. Nikdo nevěděl proč. Byl prosinec, ukrutná zima, a na Barrandově neběželo topení. Nakonec to nadřízení bagatelizovali vtípky, že prý si vezmeme víc svetrů a budeme běhat kolem budovy,“ šokovala dalším prohlášením Poláková.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

Špatným podmínkám ale museli na pracovišti, zdá se, čelit jen zaměstnanci, kteří se neblýsknou na kamerách. Hvězdy pořadů se s těmito nepříjemnostmi prý nepotýkají. „Když přišla Agáta (38), dostala všechno svoje. Firma sice neměla na nic peníze, ale paní Hanychová dostala auto, bodyguarda, ale i maskérku, jakou si řekla. On svoje osobní peníze evidentně má a je možné, že je různě přelévá mezi firmami,“ přilila ještě více oleje do ohně Poláková. Jaromír Soukup v souvislosti s touto kauzou zatím nevydal žádné prohlášení a k závažným obviněním se nevyjadřuje.  



Přečtěte si
pravlast
6. 8. 2023 • 14:33

Jak to vidíme,vcelku sympoš Soukup,naskočil na mladší hodně zkušenou,najednou je tady další dítě a stále slábnoucí "síla" popularity a přínosů.Dobrá cesta k úspěchu

defakto
6. 8. 2023 • 14:28

.... Soukup si hraje na hogo- fogo a přitom je dlužný na koho se podívá !

Liba Metloková
6. 8. 2023 • 13:19

No, na každém šprochu pravdy trochu. Agáta a pan Soukup by se měli nad sebou zamyslet, než začnou osočovat a kritizovat ostatní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.