Už to přišlo: Soukup a Hanychová v problémech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Už to přišlo: Soukup a Hanychová v problémech

Agáta začala znova kouřit, Soukup vrčí
Agáta začala znova kouřit, Soukup vrčí (archiv Blesku)

Pamatujete ještě na první streamy Agáty Hanychové (38) a Jaromíra Soukupa (54) krátce po seznámení, když spolu poprvé vyrazili na letní sídlo do španělské Marbelly? Soukup si Agátu vozí na skútru, zatímco ona u toho stíhá ještě streamovat... a kouřit, což Soukup komentoval už před rokem. Nyní se Aguš, i přes nespokojenost Jaromíra, ke své neřesti vrátila.

Agáta se už pokoušela s kouřením několikrát přestat, nikdy se to však nepodařilo a ke zlozvyku se vrátila. Přitom teď měla od cigaret poměrně dlouhé prázdniny, nedotkla se nikotinu po celý čas těhotenství ani kojení. Zhruba před měsícem však přišla o mléko, což mimochodem i oplakala, nyní, když je Rozárka na umělé výživě, zase kouří, což přiznala i na Instagramu, kde od sledujících padla přímá otázka. 

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...

„Ano, vrátila jsem se ke kouření. Nejsem za to ráda, ale nemám silnou vůli. Ano, Jaromírovi to vadí,“ nezdráhala se pravdivé odpovědi. 

Dotazy se dále stáčely k dalšímu dítěti. Přeci jen Agáta nedávno podotkla, že svatba s Jaromírem bude až po tom čtvrtém. Tyto plány jsou však nadobro zažehnány. Dalšího miminka se prý u Agáty rozhodně nedočkáme. Tak snad alespoň ta veselka...

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Kopke
5. 8. 2023 • 09:15

No já si myslím, že povinnost to není se tady k tomu vyjadřovat jak si někdo tady myslí, ale když už se musí ten dotyčný vyjádřit, tak by mohl být aspoň slušný. Tady se píše o blbostech,co je mi do toho jestli Agáta kouří nebo ne, ale pro mnohé je to opět příležitost se vyjádřit, že?

Ivarockova Ročková
4. 8. 2023 • 15:45

Agáta není sama, také mám problém přestat kouřit a do jejich vztahu mi nic není,tak to komentovat nebudu,je to čistě jejich věc 😉

zdrclamrdka
4. 8. 2023 • 13:03

Tak to je asi naše povinnost když to sem AHA napíše, abychom se k tomu vyjádřili. Agátka by si to jistě také přála, takže bys měla zavřít svou drzou a uštěpačnou držku.

Jana Nováková
4. 8. 2023 • 12:56

Je vám do jejich vztahu něco ? Není,tak se do nich nemíc­hejte,­nepom­louvej­te je a starejte se o sebe.

semiramise
4. 8. 2023 • 11:13

zadluženému ala pracháči

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.