To myslí Agáta vážně? Fanoušci nevěří vlastním uším a bijí na poplach! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

To myslí Agáta vážně? Fanoušci nevěří vlastním uším a bijí na poplach!

Agáta Hanychová si postěžovala, že nic nezvládá. Její tělo kolabuje.
Agáta Hanychová si postěžovala, že nic nezvládá. Její tělo kolabuje. (Instagram)

Agáta Hanychová (38) si momentálně užívá pohodičku ve španělské Marbelle, kde má její přítel Jaromír Soukup (54) svou vlastní rezidenci. Společnost jim dělá syn Kryšpín a nejmladší dcerka Rozárka. Bývalá modelka však na svých sociálních sítích sdílela něco, co vyvolalo vlnu kritiky.

To by nebyla Hanychová, kdyby se se svými fanoušky nepodělila o sexy fotky z dovolené. Na svůj Instagram přidala selfíčka, na kterých klasicky špulí rty a nechává vyniknout svá bujná ňadra. Na to už jsou její sledující zvyklí a vlastně ji i pochválili. „Jste nejkrásnější, co jste kdy byla. Poprvé spokojená, nádherná matka a žena,“ okomentovala snímek jedna z fanynek. Všechny ale zarazil spíše popisek, která Agáta ke snímku napsala.

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...

„Na víčka půjdu, na botox taky,“ svěřila se svérázně Agáta, která tím naznačila, že plánuje plastické úpravy. „Agátko, zůstaňte prosím přírodní. Vážím si vás za to, že nejste plastiková jako všechny,“ reagovala ihned jedna z jejích sledujících. Další se přidávali. Bojí se, aby Agáta plastickými úpravami nepřebila svou přirozenou krásu, což by byla škoda.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Wholds Wholds
14. 7. 2023 • 02:05

Excellent work, Mike. Since I presently generate more than $36,000 a month from just one straightforward online business, I commend your efforts. Despite the fact that these are the most basic internet operations chores, you sv-80 may start earning a solid online income with as little as $29,000.
.
.
Change the way you connect————————>>>
http­s://cr­eate­work­.pages­.dev/

fany22
13. 7. 2023 • 18:36

Na botox chodí už snad deset let, má vytetované obočí, napletené vlasy… Ale je opravdu přírodní. A tou napíchanou pusou to úplně zazdila. Snad to časem splaskne.

borka30
13. 7. 2023 • 15:02

Ta již dávno není přírodní, holčičky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.