Divoká názorová přestřelka: Agáta Jaromíra Soukupa v akci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Divoká názorová přestřelka: Agáta Jaromíra Soukupa v akci

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup (profimedia.cz)

To by nebyla Aguš, aby neřekla svůj názor. Nedávno si smlsla na influencerce Kristýně Třešňákové alias Týnuš Třešničkové. Ta ale neváhala a přichystala si pro ni odplatu. 

Jako máma tří dětí má Hanychpvá silné sociální cítětí a jakékoli bezpráví ráda okomentuje. „Dnes jsem se trochu rozčílila… po stories Týnuš Třešničkové, která se vysmívá chudému klukovi ze Senegalu za to, že si snaží vydělat na jídlo prací,“ reagovala na příspěvek mladší kolegyně, která negativně komentovala to, že chlapec prodával padělky kabelek přímo na Fendi pláži. 

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...

Milovnice luxusu si však nenechala nic líbit a okamžitě reagovala slovy: „Agátko zlatá, tenhle příspěvek je teda opravdu gól. Zaprvé jsem se nikomu nevysmívala, jen jsem na stories napsala, že prodávat ve Fendi beach clubu padělky asi není nejlepší nápad,“ označila Hanychovou v příspěvku a dodala: „Žádný výsměch tam nebyl, takže akorát zbytečně překrucuješ. To, že někdo podporuje NEZÁKONNOU ČINNOST koupí padělku, už je kapitola sama o sobě. Pán může prodávat nanuky, ručníky nebo vlastně cokoliv jiného. Ale prodej padělků rozhodně není v pořádku. Stejně tak jako jejich nákup.“

Ke šťouchancům se pak vrátila i druhý den. „Včera Fendi beach club, dneska jsme si koupili deku a užíváme si to tady. Rovnováha. Jde to i bez beach clubu a podporovat se dá i koupí něčeho jiného než jen padělku,“ rýpla si do Aguš znova. To už však Agáta nechala bez odpovědi...

Agáta Hanychová měsíc po porodu: Za porod dostala odměnu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.