Matky bijí na poplach! Tohle už Agáta opravdu přepískla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Matky bijí na poplach! Tohle už Agáta opravdu přepískla

Agáta Hanychová a její tři děti.
Agáta Hanychová a její tři děti. (Instagram)

Agátě Hanychové (38) se opět podařilo rozzuřit své sledující na Instagramu. Tentokrát pobouřila především matky, které nesouhlasí s tím, jak Agáta zachází se svou několikaměsíční dcerkou Rozárkou.

Agáta je influencerka každým coulem a proto nemohla své sledující ochudit o fotky a videa z její aktuální dovolené ve Španělsku. Tam vyrazila se svým přítelem Jaromírem Soukupem (54) a s dětmi Kryšpínem, Miou a nejmladší Rozárkou, které jsou teprve čtyři měsíce. Všichni pobývají v Marbelle, kde má mediální magnát jednu ze svých nemovitostí. Sama Agáta přiznala, že ve španělské Marbelle je aktuálně neskutečné vedro a tvrdila, že malou Rozárku na pláž ani brát nebude. Nakonec ale očividně změnila názor.

Agáta Hanychová: Proč vždycky bude fanynka Karlose Vémoly?

Video se připravuje ...

„Tak dneska už asi popadesátýdruhý na pláži," řekla Hanychová na svém Instagramu a od svých fanynek za to schytala pořádnou čočku! „Nezodpovědnost je už to, brát takhle malé dítě do ciziny. V takových vedrech by se měl pobyt dítěte venku minimalizovat, ráno a k večeru. A na slunce už vůbec ne. Agáto, vám je horko, a co teprve holčička?" napsala žena, která nechápe Agátino chování. „Chudák Róza v takovém vedru. V Česku je sice taky horko, ale ne tolik," přidala se další. Ve Španělsku jsou nyní konstantní teploty nad 30 stupňů Celsia, což může být nebezpečné i pro dospělé, natož pro děti.

Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hejhej
21. 7. 2023 • 16:17

Agáta je hloupá nána, která zviditelňuje hloupými informacemi.

Libuse Lysova
20. 7. 2023 • 10:37

Nechapu, ze kde kdo ma potrebu poucovat nekoho jineho. Chtela bych videt, jak ty kriticky delaji vsechno jen spravne a dokonale. K tomu miminku v cizine - je trochu rozdil jet na par dni na dovolenou k mori a mit u more vlastni dum a travit tam leto. To, ze bere Rozarku na plaz neznamena, ze se tam vali cely den na slunicku.

Yarda
20. 7. 2023 • 09:51

...a nejhorší ze všeho jsou trpaslíci

Melberi
19. 7. 2023 • 20:46

Agáta je inteligentní a určitě si poradí líp, než většina žen v jejím věku. Já u ní zatím nic jiného nevidím, než úspěch. A její děti jí mají rády.

smradlavamakrela
19. 7. 2023 • 19:36

Když se s každým prdem prezentuje v bulváru, tak se nemůže divit, že už lidem leze na nervy .
A celá tahle rodina .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.