Miss World Taťána Kuchařová: Ve svém živlu v bazaru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Miss World Taťána Kuchařová: Ve svém živlu v bazaru!

Bylo z čeho vybírat.
Bylo z čeho vybírat. (Foto Aha! – Michal Protivanský)

Kdepak značkové butiky! Miss World Taťána Kuchařová (35) tentokrát spojila příjemné s užitečným a vyrazila na pop-up bazárek nakupovat oblečení pro dobrou věc.

Charitativní akci uspořádala nadace Lilie Khousnoutdinové(35). A protože Taťánu pojí s Lilií přátelství, nemohla na akci chybět. A že bylo z čeho vybírat! K mání bylo oblečení a doplňky od českých designérů i módní kousky ze šatníků známých osobností.

Levné nákupy v Polsku nekončí! Kuchařová chystá svatbu? A prezidenta se dočkala i Praha

Video se připravuje ...

Kromě modelky si bazárek, jehož výtěžek půjde na podporu hned několika nadací, nenechala ujít třeba zpěvačka Olga Lounová (42) nebo herečka ze seriálu Modrý kód Alena Doláková (34).

Holky na víně: Taťána Kuchařová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Josef124
18. 12. 2023 • 21:14

Já mám taky radost, když si můžu projíždět kategorie v bazaru http­s://ww­w.bi­ginzer­ce.cz/ . Vždycky narazím na něco, co nutně potřebuju . Hlavně teď před Vánocemi. To se dárky kupují samy . Ani nevím, jestli všechno někomu dám, třeba si něco nechám a sama si nadělím vánoční dárek . Takové jsou nejlepší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.