Kuchařová chytila kytici! Bude svatba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kuchařová chytila kytici! Bude svatba?

Taťána chytila kytici.
Taťána chytila kytici. (Instagram)

Blíží se svatba číslo dvě?! Po skandálu kolem anulace církevního manželství s Ondřejem Brzobohatým (40) se totiž Taťáně Kuchařové (34) povedl nečekaný kousek: Na svatbě sestry chytila kytici!

Modelka a držitelka titulu Miss World 2006 Taťána Kuchařová byla v sobotu u toho, když se vdávala jedna z jejích dvou mladších sester Kristýna. Obřad probíhal v památkově chráněném kostele Nejsvětější Trojice v Opočně na Trčkově náměstí.

„Tak jsme ji provdali... paní Přibylová,“ rozplývala se Taťána v Instastories nad sestřinou svatbou, která si vzala Ondřeje Přibyla. Společně s další mladší sestrou Livií šly totiž Kristýně za družičky.

Levné nákupy v Polsku nekončí! Kuchařová chystá svatbu? A prezidenta se dočkala i Praha

Video se připravuje ...

Po obřadu se svatebčané přesunuli do penzionu Kozí chlívek v obci Deštná v Orlických horách a nevěsta podle tradice hodila za hlavu kytici a... ta přistála v náručí právě Taťáně! Poté, co modelka pugét chytila, přítomnými svatebčany proběhla vlna překvapeného smíchu. Možná se tedy dočkáme v budoucnu velkého překvapení a další svatby v rodině Kuchařových.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.