To myslí Brzobohatý vážně? Bylo to čistě z hecu, míní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

To myslí Brzobohatý vážně? Bylo to čistě z hecu, míní

Daniela a Ondřej Brzobohatí
Daniela a Ondřej Brzobohatí (Blesk: foto CNC: Marek Patek)

Hudebník Ondřej Brzobohatý (41) všem vytřel zrak, když se objevil na pódiu po boku Romana Tomeše jako drag queen alter ego Tiffany RichBitch. Bude se teď ve společnosti ve své druhé roli objevovat častěji?

Chvíli se zdálo, že odhalení Ondrovy záliby v drag kostýmech jeho fanoušky odradí. Jemu se ale podařil pravý opak a svou skrytou vášeň nyní poprvé prodal veřejnosti, která reagovala vesměs pozitivně. Jako Tiffany RichBitch zavítal na vystoupení Hedwig, v němž září herec Roman Tomeš (36) jako drag queen Angry Inch. Společně si vyměnili vtipný dialog, kde se vzájemně provokovali, a nakonec i zazpívali.

Překvapení na drag show: Tiffany Brzobohatý řádil na pódiu! Poprvé veřejně jako RichBitch

Video se připravuje ...

„Ono to vznikalo už delší dobu, Roman Tomeš mě k tomu lákal, protože to představení je známé. A já jsem zkrátka už podlehl tomu jeho přání, a nakonec jsme tam společně vystoupili. Je to fajn, já ten Drag mám rád prostě. Je to takové milé odreagování,“ svěřil se Brzobohatý serveru eXtra.cz. Fanoušci tím pochopitelně nabyli dojmu, že se jako Tiffany bude ve společnosti nebo na koncertech objevovat častěji.

Brzobohatý jako žena na premiéře! Razie na tenise a příměří v Gaze na spadnutí?

Video se připravuje ...

Zpěvák a skladatel je ale nyní vyvádí z omylu. „V dohledné době ne. Bylo poslední. Já na to nemám čas, mám spoustu práce. To bylo čistě z legrace a hecu od Romana a já jsem teď na hodně dlouhou dobu zavřený ve studiu,“ přiznal pro mnohé smutnou skutečnost Ondřej Gregor Brzobohatý.



Přečtěte si
Jin Stastna
18. 3. 2024 • 02:21

Ve světě to normální taky není v případě normální orientace. Takto vystupují chlapy, kteří jsou transvestite což on je a měl by se veřejné přiznat místo toho to omlouvat či vysvětlovat jak vyrůstal v satnach atd. Na něm je vyloženě vidět ze je zzenstely. I výběr partnerky leccos napovída… Ona vypada jako chlap a bohuzel ve svych letech už moc vybírat nemohla. Já neodsuzuju transvestity ale Brzobohatý má úchylku a měl by to říci přímo. Jak už jsem řekla, žádný straight chlap to nedela. Znam jich spoustu (ziju v USA) a vim Jak jsou nastaveni.

ELLA Průšová
17. 3. 2024 • 13:33

AA, ne, aby byl krásnější!

AliAlice
17. 3. 2024 • 10:27

A co to nosí na hlavě za kokrhél ? To aby byl větší ??

Uživatel_5817336
17. 3. 2024 • 06:59

Bože nedělejte z toho vědu ve světě to je normální hold si musíme začít zvykat že se celebrity a jiní se prostě chovají tak jak se chovají ve světě to je normální ale oni to berou jako šou protože si to můžou dovolit....když se přestanou lidi z toho hroutí a zacnou to ignorovat tak toho nechají.Ja třeba mám na to názor jsou směšný a potřebuji publicitu a je jedno jestli je pozitivní nebo negativní....prostě blázni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.