ODHALENÍ JAKO HROM! Brzobohatý a Písařovicová už to netají | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

ODHALENÍ JAKO HROM! Brzobohatý a Písařovicová už to netají

Daniela a Ondřej Brzobohatí
Daniela a Ondřej Brzobohatí (Martin Hykl )

Když někdo na akci pozve Ondru Brzobohatého, přijde Ondra Brzobohatý (41). Ovšem, stojí-li na pozvánce pod kolonkou adresáta Tiffany, dorazí královna Richbitch - v plné kráse a s rovnou s doprovodem!

„Doufal jsem, že z toho večera vyvázneme bez povšimnutí médií. Byli jsme tam soukromě. Co se dá dělat... Tak snad to alespoň pomůže zpropagovat tuhle skvělou show,“ okomentoval Brzobohatý pro Blesk návštěvu představení Klec bláznů, kterou si užil v převleku za své alter ego a samozřejmě po boku krásné manželky Daniely. I když - odhalit její identitu bylo přes sofistikovaný převlek poněkud komplikované...

Chorvatsko chce změny! Rukojmí z Gazy promluvila. A Písařovicová o adopci

Video se připravuje ...

„Pozval nás můj kamarád Filip Rajmont, který v Kleci bláznů hraje v hlavní roli Albína. Přál si, aby na premiéru dorazila právě Tiffany Richbitch. Nebyl důvod mu přání nesplnit,“ doplnil Brzobohatý, který kromě manželky vyvedl i sestru Rolu. 

„S Danielou i mou sestrou Rolou jsme to všichni pojali v drag queen stylu, jak se na takovou událost sluší a patří. Byl jsem rád, že jsme v tom nebyli sami. V »dragu « tam byla spousta hostů. Nostalgicky jsem si zavzpomínal a od srdce se pobavil, můžu tohle představení všem jen doporučit,“ dodal ještě Brzobohatý, který má k němu citovou vazbu - zahrál si v něm totiž také po boku svého otce Radoslava  Brzobohatého (†79) v jejich rodinném divadle. 

Manželé Brzobohatí spolu na jevišti! Kdo je nervózní z přítomnosti druhého a čí tchýně lépe vaří?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Jana Nováková
6. 3. 2024 • 09:01

Teď jsem se dočetla že Brzobohatý není originální autor ničeho,že je to umělecký parazit.Takže minimum talentu,jen vykrádačka.
A v jeho manželství není poznat kdo je kdo.Jsou to dva babochlapi.A k tomu všemu baletka matička s kolouškem.Ještě že o tom Radek už nemůže vědět.

Martin Žídek
28. 2. 2024 • 10:10

Za me samozrejme vtipna recese. A v hudbe... chtel bych mit 10% Ondrova talentu.

defakto
28. 2. 2024 • 09:30

.. . oba dva úchylní , ještě že nemají žádné dítě !

caribika
28. 2. 2024 • 08:39

Nemôžem si pomôcť, ale nehodia sa k sebe. Keď s Danielou neboli spolu, boli pekní sami o sebe . Takto stratili šmrcn obaja. S Tatiánou to bolo iné kafe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.